Czesc! Zrobiłam sobie tatuaż na nadgarstku, zwykly napis... To jest koj pierwszy tatu dlatego powoli zaczynam sie niepokoić. Tatuaż sie marszczy :( nie wyglada to estetycznie. Dodam, ze smarowałam Bepanthenem co dwie godziny, mała warstwę, osuszyłam ręcznikiem. Folie nosiłam na noc i tylko jak gdzieś wychodziłam przez pierwsze dwa dni :/ Rownież myłam płynem antybakteryjnym, szarym mydłem i przemywałam zimna woda... Wiem ze tatuaż goi sie do dwóch miesięcy, natomiast niepokoją mnie te strupy :(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wygląda zupełnie normalnie także nie powinnaś się martwić, dla pewności jeśli chcesz zawsze możesz zajść do studia gdzie robiłaś i się upewnić że wszystko jest z nim w porządku.
1
...
Napisał(a)
W tej pierwszej fazie po zrobieniu tatuażu gdzie się pojawia obrzęk, strup itp. to tak może taki być , generalnie jednak nie powinien choć czasami ma to miejsce.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!