cwicze 2 miesiace. Jutro jade na oboz na 2 tygodnie. Moze byc taka przerwa??? Czy lepiej pocwiczyc tam troche, a jak nie bedzie silki, to moze trening domatora??? Co lepiej: trening, czy przerwa??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
2 miesiace to nieduzo ... przerwy w treningu nieodczujesz, ale pocwiczyc tam niezaszkodzi

====================
..::[_Dragon_]::..
====================
...
Napisał(a)
on mowi o 2 tygodniach chyba
do autora,stary nawet nie wiesz jak taka przerwa potrafi korzystnie wplynac na trening,jedz tam,baw sie dobrze i potraktuj to jako porzadna regeneracje.Pozdrawiam

do autora,stary nawet nie wiesz jak taka przerwa potrafi korzystnie wplynac na trening,jedz tam,baw sie dobrze i potraktuj to jako porzadna regeneracje.Pozdrawiam
every creature livin' on this planet'll go to hell...
MODERATOR
...
Napisał(a)
Doklanie pocwiczyles 2 miechy czyli 8 tyg . to czas na 2 tyg regenki , Opoczywaj , tylko nie pij 

...
Napisał(a)
edit do mojej poprzedniej wypowiedzi:Dragon nie zauwazylem ze 2 miechy to staz
a co do tematu to wszystko zostalo wyjasnione,

a co do tematu to wszystko zostalo wyjasnione,

every creature livin' on this planet'll go to hell...
MODERATOR
...
Napisał(a)
Wiesz ja osobiście bym nie próżnowal bo potem nie lubie wszystkiego zaczynac od "początku" tzn spadki itp a pozatym nie lubie zakwasów nie wiem jak Ty pozdro !!!
Wszystko co piękne rodzi sie w bólu....
...
Napisał(a)
nie... tydzien regenki to na 100% musi zrobic jesli taki napalny to moze robic domtora przez drugie tydzien (3 x w tyg co drugi dzien ) 

...
Napisał(a)
Trening w okresie regeneracyjnym-Cykl ten stosujemy po każdym ciężkim cyklu, np. budowania siły. Jest to czas, w którym dajemy mięśniom trochę potrzebnego im luzu. Czas jego trwania jest ściśle zależny od stopnia intensywności treningów w cyklu poprzedzającym i wynosi od 2 do 4 tygodni. Obciążenia, jakie stosujemy pozwalać mają na swobodne wykonanie 12-15 ruchów w każdej serii( z zapasem 2-3 powtórzeń, których oczywiście nie wykonujemy).Ilość serii na poszczególne grupy zbliżona do okresu budowania masy. Długość przerw pomiędzy seriami ok.2 minut-przy ćwiczeniach typowo siłowych(jak np. wyciskania, przysiady)-do 3-3,5 minuty. Każdą grupę trenujemy raz na 5-6 dni. Dobór ćwiczeń jest sprawa indywidualną-jest to także czas leczenia ewentualnych kontuzji(takich, które pozwalają na kontynuowanie treningów)i pod tym kątem można układać plan ćwiczeń na poszczególne grupy mięśniowe. I tak w rzeczywistości, każdy powinien wypracować sobie osobisty program-adekwatny do indywidualnych predyspozycji organizmu, a zapis ogólny powinien służyć, jako podstawa do dalszych prób wypracowania tego programu.
...
Napisał(a)
po co mi kopjujesz atlas znam go napamiec ... Ale tydzien konkretnej laby i tydzien lekkiego treningu wydaje mi sie lepszy 

...
Napisał(a)
mniu rowniez. a po za tym uwazam zer jak dwa tygodnie teraz pobimbasz to dobrze ci zrobi. i na pewnno nie bedzie zaczynał od poczatku!! CO TO ZA BZDURA! JA osobiscie teraz mialem 2 tyg przerwy tez. regenerka zlozyla mi sie z wyjazem. nowy planik teraz cwicze nowym juz tydzien czyli przecwiczylem kazda grupe i nie ma zadnych spadkow.
Life could be so much easier, if we just could look at the source code
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Najlepsza pora na trening??
Następny temat