Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
94
Witam!
3 tygodnie temu kiedy ważyłem 62kg zacząłem dietę masową. Teraz doszły 3kg do mojej wagi. W tym czasie trenowałem 3x tyg siłowy + 2x aeroby. Według jakiegoś tam licznika zatłuszczenia w wadze tkanka tł. w tym czasie zeszła o 2% z 14%. Poza tym wizualnie i metrycznie moje ciało się nie zmieniło (wyglądam tak samo moim zdaniem, a obwody nie ruszyły nawet o 0,5 cm).
I teraz moje pytanie, czy to możliwe że doszło mi 3 kg masy mięśniowej i tego nie widać (może w uszy) czy te kilogramy to fat tylko mi licznik zle pokazuje?
'kaszlę jak sk***ysyn bo jaram za dwóch, nie mam sił by to rzucić, wiem siara jak ch**'
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78029
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766969
Kazdy ma inna genetyke. Szczegolnie na poczatku jest mozliwe uzyskanie takich efektow. 3kg ciezko wizualnie zobaczyc. Cwicz dalej a efekty na pewno beda widoczne.
Szacuny
1
Napisanych postów
261
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15316
A moze cierpisz na podobny syndrom, jak wiele osob cwiczacych (m.in. ja) i gdy tylko zobaczysz kawalek lustra to jestes zalamany, ze "nic nie poszlo". I chocbys przytyl jeszcze ze 20kg, to i tak z lustra bedzie spogladal na Ciebie jakis chuderlak.
To tak jak te wszystkie anorektyczki, tylko ze calkiem odwrotnie
Szacuny
0
Napisanych postów
45
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
931
możliwe ja przy treningu na mase (split) bez diety przy obrzeraniu się 5 razy dziennie obfitymi posiłkami że aż mnie mdliło i tak przytyłem w jakies 2-2,5 tyg ponad 6 kg, tyle że też tłuszczu galancie doszło. tylko że cięzko mi było utrzymać takie tępo jedzienia bo już mi bywało nie dobrze i przestałem tyle jeść i i stanąłem w miejscu z masą.. ważyłem przed tym jakieś 69 kg bodajże