Witam, mam na imię Mariusz i mam 21 lat.
Waga: 75kg
Wzrost: 185cm
Opowiem od początku.
Od przyszłego tygodnia przeprowadzam się do Akademika na studia (do dosyć wielkiego Miasta).
Niedaleko Akademika znajduje się Siłownia w której mam zamiar zakupić sobie karnet miesięczny (koszt 60zł).
Jestem szczupły, ale mam niewiele mięśni. Ogólnie ujmując moja budowa ciała jest słaba.
Będę miał 7dni wolnych w tygodniu na treningi (popołudnia i wieczory) oraz ogromną motywację.
Chciałbym aby pomógł mi ktoś ułożyć plan (niekoniecznie od razu na 3 miesiące) ogólnorozwojowy + dieta, ponieważ jestem w tym
temacie całkowicie zielony.
Oczekuję pomocy w temacie:
-co jeść,
-jakie odżywki kupić,
-jak często uczęszczać na siłownie w tygodniu,
-jakie ćwiczenia wykonywać (po ile serii/powtórzeń)
Wszystko po to aby przez te 3 miesiące MOJA MASA MIEŚNIOWĄ WZROSŁA TAK BARDZO NA ILE TO MOŻLIWE.
I to jest mój główny cel.
Ważna również kwestia: jak wygląda sprawa alkoholu i papierosów.
Palę niewiele (ok. 1/2 paczki dziennie).
Alkohol (1-2 razy w tygodniu na imprezie/ dla relaksu ;) )
---Ograniczyć, rzucić?
Jestem gotowy na poświęcenie swojego czasu, zdrowia i pieniędzy aby przed Wigilią zobaczyć jak najlepsze efekty.
Liczę na pomoc doświadczonego kulturysty.
Na każde pytanie chętnie odpowiem.
Pozdrawiam, Mariusz.
Waga: 75kg
Wzrost: 185cm
Opowiem od początku.
Od przyszłego tygodnia przeprowadzam się do Akademika na studia (do dosyć wielkiego Miasta).
Niedaleko Akademika znajduje się Siłownia w której mam zamiar zakupić sobie karnet miesięczny (koszt 60zł).
Jestem szczupły, ale mam niewiele mięśni. Ogólnie ujmując moja budowa ciała jest słaba.
Będę miał 7dni wolnych w tygodniu na treningi (popołudnia i wieczory) oraz ogromną motywację.
Chciałbym aby pomógł mi ktoś ułożyć plan (niekoniecznie od razu na 3 miesiące) ogólnorozwojowy + dieta, ponieważ jestem w tym
temacie całkowicie zielony.
Oczekuję pomocy w temacie:
-co jeść,
-jakie odżywki kupić,
-jak często uczęszczać na siłownie w tygodniu,
-jakie ćwiczenia wykonywać (po ile serii/powtórzeń)
Wszystko po to aby przez te 3 miesiące MOJA MASA MIEŚNIOWĄ WZROSŁA TAK BARDZO NA ILE TO MOŻLIWE.
I to jest mój główny cel.
Ważna również kwestia: jak wygląda sprawa alkoholu i papierosów.
Palę niewiele (ok. 1/2 paczki dziennie).
Alkohol (1-2 razy w tygodniu na imprezie/ dla relaksu ;) )
---Ograniczyć, rzucić?
Jestem gotowy na poświęcenie swojego czasu, zdrowia i pieniędzy aby przed Wigilią zobaczyć jak najlepsze efekty.
Liczę na pomoc doświadczonego kulturysty.
Na każde pytanie chętnie odpowiem.
Pozdrawiam, Mariusz.