...
Napisał(a)
Potrzebuje trening który nosi nazwe " 3cm w bicu w miesiąc " ma ktoś może linki do niego?? z góry dziękuje odwdziecze sie sogami
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Cipeta racja racja ... 28 cm w bicepsie to chyba sama kość i skóra :) Ćwicząc biceps , biorąc odrzywki od 3 miesięcy nie można mieć zaledwie 28 cm oj nie ... to paranormalne wręcz
Africa have Cameroon , Barcelona have Eto'o ... ;)
...
Napisał(a)
Najpierw napisz cos o sobie bo te 3cm to sa przy 110% spelnionych warunkow
tj. przy diecie suplementach genetyce lub SAA i spelnieniu treningu w 100% oraz po odpowiednim wypoczeciu bicebsu zeby go nie przetrenowac...
ogolnie to 2cm w miesiac to za***i... wynik a 1 cm to b.dobry
Mowie oczywiscie o w miare stalych przyrostach czyli nie miesiac rosnie 2cm a potem przez 3 nic.....
tj. przy diecie suplementach genetyce lub SAA i spelnieniu treningu w 100% oraz po odpowiednim wypoczeciu bicebsu zeby go nie przetrenowac...
ogolnie to 2cm w miesiac to za***i... wynik a 1 cm to b.dobry
Mowie oczywiscie o w miare stalych przyrostach czyli nie miesiac rosnie 2cm a potem przez 3 nic.....
Dci power
...
Napisał(a)
właśnie bic to mój słaby punkt...w klacioe mam 105cm a w bicu 28 :/ niewiem czemu,ćwicze 3 miesiące,dietke jako taką mam,wcinam odzywki,przez te 3 miechy przyszło mi 6,5kg wszedzie wymiary poszły a bic i łydki stoja w miejscu.Na bica robie 8 serii tygodniowo,dwa ćwiczenia po 4 serie
...
Napisał(a)
Widze ze masz podobna budowe do mnie nie biesz sie za ten plan bo masz tak jak ja za maly staz (minimum pol roku) wez znajdz trening mawashiego na bicebs i zacznij go robic...
A w klacie masz tyle na wdechu czy na wydechu?? Napieta czy nie???
A w klacie masz tyle na wdechu czy na wydechu?? Napieta czy nie???
Dci power
...
Napisał(a)
Ja tez mam problem z bicepsem, ale cwicze na niego przynajmniej 2x w tyg po 10-12 seri. Mi do tej pory zalezalo na wzmocnieniu tego miesnia.W 16 miesiecy urusl mi ponad 7cm. Chyba robisz za malo seri.
Pozdro!!!!!!
Pozdro!!!!!!
Zapraszam do dziennika :
http://www.sfd.pl/[BLOG]_kru_chy_/_Redukcja__start_ze_120_kg_-t1082672.html
...
Napisał(a)
Wiesz mi na moj problem poradzono zastosowanie planu Mawashiego ktory opical go w poscie "Porusz swoje bicepsy".Zaczynam juz jutro mam nadzieje ze mi pomoze!!!!!!!
POZDRO!!!!!!!!!!
POZDRO!!!!!!!!!!
Zapraszam do dziennika :
http://www.sfd.pl/[BLOG]_kru_chy_/_Redukcja__start_ze_120_kg_-t1082672.html
...
Napisał(a)
3 miesiace to za krotko zeby sie zastanawiac co Ci poszlo a co nie. Daj sobie jeszcze drugie tyle czasu. Oczywiscie zwroc uwage na dobor cwiczen na biceps, ilosc serii, powtorzen, technike. Jesli to bedzie prawidlowe, to cwicz dalej jak cwiczyles. I po pol roku zobaczysz czy dalej jest problem. Wtedy bedziesz mogl powoli cos z tym robic. Na razie jest nieco za wczesnie.
Nie ma ludzi nieomylnych...
...
Napisał(a)
prosze bardzo oto link do poszukiwanego przez ciebie postu
https://www.sfd.pl/temat178768/
https://www.sfd.pl/temat178768/
NIE DAWAĆ MI SOGÓW !!
...
Napisał(a)
dz panowie) macie wszyscypo sogu:) a ta klate to mam na lekkim wdechu 105cm...na całkowitym wydechu 100cm.Więc niewiem co jest grane,klate mamwięksża niż rówieśnicy a bice choć cwicze za małe:(
...
Napisał(a)
kieruj sie wypowiedzia galla anonima
Po 3 miesiacach stwierdzic ze masz za ale bicepsy do reszty...Pocwicz troszke i dopiero siebie oceniaj.Poza tym ten trening jest przeznaczony dla osob zaawansowanych ktorzy maja rok systematycznych przemyslanych treningow za soba...Tobie polecalbym trening 3 razy w tygodniu. Jedna partia raz w tygodniu. Pocwicz, poczekaj i dopiero oceniaj co idzie a co nie
Po 3 miesiacach stwierdzic ze masz za ale bicepsy do reszty...Pocwicz troszke i dopiero siebie oceniaj.Poza tym ten trening jest przeznaczony dla osob zaawansowanych ktorzy maja rok systematycznych przemyslanych treningow za soba...Tobie polecalbym trening 3 razy w tygodniu. Jedna partia raz w tygodniu. Pocwicz, poczekaj i dopiero oceniaj co idzie a co nie
moderator na insomni
Poprzedni temat
OBSTAWIAMY - ranne bieganie, zrzuce coś czy nie ;)
Następny temat
JAK "POSZERZYĆ" BARKI ??
Polecane artykuły