Witam, używam pasa głównie dla efektu ujędrnienia i wysmuklenia. Nie mam celulitu, ani innych problemów ze skórą. Skończył mi się żel dostarczany wraz z pasem i stąd moje pytanie, o co pytać, czego szukać i na jaki żel się decydować (wiem ogólnie że ma być na bazie wody)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam.
Muszę Cię rozczarować, ale tym śmiesznym czymś nie ujędrnisz danej grupy mięśniowej.
Muszę Cię rozczarować, ale tym śmiesznym czymś nie ujędrnisz danej grupy mięśniowej.
...
Napisał(a)
Nie chcę się spierać z Tobą, jestem zadowolona z efektów i "jędrności". Moje pytanie brzmiało jaki żel mam kupić/dokupić?
...
Napisał(a)
Niestety ale kolega ma rację,Efekt może być jedynie chwilowy ( ubytek wody) . Obojętnie jaki żel kupisz i tak nie będzie efektu. Proponuje Ci skupić się na realnej pomocy czyli zbilansowana dieta i odpowiednio dobrany trening.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Dowolny żel z apteki. Niestety strata czasu. Polecam sprzedać pas a pieniądze i czas przeznaczyć na coś sensownego.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!