Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
344 dni
Przeczytanych tematów
105
Witam, mam nadzieję że dobrze dobrałem dział bo jestem nowy tutaj na forum mimo, że nie raz czerpałem stąd informacje. Szukam informacji odnośnie sarmu ac 262 563, najlepiej od kogoś kto miał z tym styczność bo na polskim necie nie ma za dużo. Czytałem troche na zagranicznym i wygląda to obiecująco, na tyle żeby spróbować zrobić mały "cykl". Teraz o mnie- 3 lata stażu na siłowni, brak historii związanej ze środkami poza tym, że miesiąc temu zdecydowałem się na mk 677. Szukam czegoś co nie będzie miało zbyt dużych skutków ubocznych jak i działania, chcialbym to bardziej zastosowac jako suplementację na pewien okres tak żeby za dużo nie urosnąć jak i nie stracić (chociaż czytałem, że wielu podobno udało się zachować wypracowane efekty lub spadki były bardzo małe). Obecnie biorę mk677 w ilości 10mg dziennie do tego kreatynka i micha w miarę dopięta tak na 80% myślę. No i od czerwca chciałbym dorzucić właśnie AC 262 i do tego kardaryne również w dawkach 10mg/dzień. Mój cel to chyba poprawa definicji z ewentualnym zejściem bf o jakieś może 2-3% dlatego obecnie oscyluje w granicy 0 kalorycznego. Ma to sens?
Edit. Wypełniłem tą całą ankiete ale przez błąd captchy widzę, że zniknęła.
Wiek 30 ,waga 72,wzrost 174,ramie 40, klatka 110, udo 57,talia 78,staż 4 lata,dieta 2-2.5g białka/kg, około 50g tłuszczy i reszta węgle,brak przebytych cykli,trening split,cel rekompozycja,bf 15%,stan zdrowia dobry,ppm 1700, ławka 120, martwy 160, przysiad 150
Zmieniony przez - graciarz w dniu 2024-05-18 11:46:36
Zmieniony przez - graciarz w dniu 2024-05-18 11:47:21
Zmieniony przez - graciarz w dniu 2024-05-18 11:51:34
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
344 dni
Przeczytanych tematów
105
właśnie widziałem, że ktoś już pytał ale nie uzyskał żadnej odpowiedzi albo jest 100 stron dalej co byłoby troche ciężkie do przeglądnięcia, rozumiem że mogę przekleić całą zawartość posta tam?
Szacuny
1054
Napisanych postów
674
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
8539
graciarz
właśnie widziałem, że ktoś już pytał ale nie uzyskał żadnej odpowiedzi albo jest 100 stron dalej co byłoby troche ciężkie do przeglądnięcia, rozumiem że mogę przekleić całą zawartość posta tam?