Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

ALCHEMIA OPINIE

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 7413

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez Aras84 z działu Doping - zdjęcia.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 2777 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 26262
Jak na chwile obecna sprawuja sie srodki tej firmy ?
Metka,enan,prop,clen,deka itd

Wychowany na Polskiej ziemi mych korzeni sie nie wypre

http://www.sfd.pl/Moje_Skromna_Domowa_Siłownia-t754975-s3.html#post11 

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1465 Napisanych postów 10261 Wiek 54 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 84499
Kiedyś bdb soki, stosunkowo tanie i bardzo dobra firma , stestowane tren ace masteron, prop npp , miks cypionat ,boldenon teraz podobno, pojawiły się podróbki alchemii ktoś podobno podrabia takie opinie słyszałem choć enana ostatnio wziąłem od dilla i działał dobrze propa brał kumpel też działał natomiast znajomy podobno tren acetata miał fejka może dile miksują działające i nie działające , takie przypuszczenie.

najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,

- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1523 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 47386
jw tanie srodki a dzialaja dobrze przynajmniej metka i prop co do reszty sie nie wypowiem pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 81 Napisanych postów 1126 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 26840
dobra firma, trzyma poziom od paru lat, inj bardzo dobre, tabsy w blistrach tez, w sloikach cienkie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 185 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12287
enan
od alchemi dziala jak trzeba jest wszystko ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 164 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29056
stary prop ok meta ta co miała niebieskie tabsy też w porządku

Wino w blistrach też w porządku było. Ładnie klepało nie tylko mnie

Zmieniony przez - Xeno99 w dniu 2012-07-11 14:15:36

Zmieniony przez - Xeno99 w dniu 2012-07-11 14:15:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1016 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 41404
Nowy prop - BDB, metka blistry kosa, enan cypio- bdb, deka- tutaj znak zapytania nikt nie bił, po masterze żyłki wyskakują i siła idzie bardzo dobrze, clen- nie wiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 294 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 50625
prop bardzo dobry.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 876 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 37714
wszystko bardzo dobre.

LUdzie którzy bija koksy są dla mnie niczym... nIczym bracia

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 79 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 17698
nowy Prop BDB
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ean + deca lub wino + deca

Następny temat

cykl

Spalanie
Polecane artykuły