Witam miał ktoś styczność z tą książką i komuś pomogła?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
jest motywacja to najważniejsze..załamałem sie ok 25-30 kiepow dziennie... ale długo to trwało a ogarnałem to nie dawno wczoesniej nei widziałem to już się zalicza tyle palenia za kalectwo.. a pamietam jak palilem z 5 dziennie.. to chore co się stało i powiedziałem STOP. jednak da się a nei marudzic ze nie.
...
Napisał(a)
bo pewien facio mi polecił ale poł na poł do tego podchodze ze niy ksiazka moze byc cudotworcą...
...
Napisał(a)
W pracy wiele osób u mnie polecało więc książkę przeczytałem, ale paliłem dalej. Jakoś mnie nie ruszyła. Od czasu jak obejrzałem film Allena ostro ograniczyłem, pomógł mi elektryk, a teraz aktualnie 184 dni bez fajka! A schodzio ponad ramę dziennie
Fajnie przedstawił poziom stresu z fajkiem i bez na diagramach. Film wpłynął mi na psychike mimo tego, że nie było tam jakiś hard akcji z płucami itp. Przez ostatnie 3 lata myślałem, że do końca życia będę niewolnikiem papierochów(paliłem 7,5 roku). Jestem przek...wsko z tego powodu zadowolony! Nie je...bie odemnie, nie je...bie mi z mordy, nie je...bią mi ubrania, nie mam zadyszki po 1km biegu, nie mam zadyszki po 3 km. Mam nadzieję, że i Tobie się uda! Książka i film sama z siebie za dużo nie da. Musisz chcieć Ty sam. Bo to jak...? siłownia bez diety
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-02 22:57:18

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-02 22:57:18
...
Napisał(a)
Grekar9 a jaki to film Allena ogladałeś? i ktos cos jeszcze się wypowie na ten temat?
...
Napisał(a)
Też o niej kiedyś usłyszałem i postanowiłem ją przeczytać i rzucić palenie. Przeczytałem, rzuciłem... na 4 dni. Później znowu zacząłem palić. Aczkolwiek trzeba przyznać, że książka dodaje pozytywnej motywacji do rzucenia palenia i na pewno pomaga w odstawieniu papierosów. Jak ktoś chce rzucić - na pewno warto przeczytać.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
musze go poszuakc z pl badz napisami
My name is Daniel Lugo and I believe in fitness. ' ;))
...
Napisał(a)
PRZECZYTAŁEM.. film obejrzałem i jak narazie od 14 lutego nawet kiepa w pysku ani nawet nie myślę zeby palić... po ok 14latach... naprawdę ale trzeba chcieć.
...
Napisał(a)
PRZECZYTAŁEM.. film obejrzałem i jak narazie od 14 lutego nawet kiepa w pysku ani nawet nie myślę zeby palić... po ok 14latach... naprawdę ale trzeba chcieć.
...
Napisał(a)
A nie mówiłem? to teraz dajesz Soga i jesteśmy kwita
Mi mija 200 dni bez fajki
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-19 19:47:46

Mi mija 200 dni bez fajki
Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-19 19:47:46
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Co oprócz niedoboru magnezu może być przyczyną drgania powieki?
Następny temat