Dzisiaj pierwszy dzień z venomem 3,0 , Odczuwam dużą potliwość ( od samego siedzenia czuje że się pocę ) , strasznie pobudza nie wiem co ze sobą zrobić ,Obniża apetyt to prawda ,zobaczymy jak będzie ze snem ....
...
Napisał(a)
Na mnie najnowszy Hyperdrive 3.0+ działa chyba idealnie tak, jak powinien. Dzisiaj pierwszy dzien i działanie tabsa którego wziąłem około 9:00 AM odczuwam do chwili obecnej(no zapewne już po prawie 12h NIECO słabiej) jako jednostajne, stabilne pobudzenie(miłe i póki co bez ubocznych efektów). Chociaż wielkiego doświadczenia ze spalaczami nie mam (chociaż z dużą ilością kofeiny i owszem) to wcale nie mogę uznać Hyperdrive'a 3.0 za zbyt mocny. Co ciekawe- efekt termogenny również wypada wyśmienicie. Czuć to w całym ciele.
Michał
Michał
...
Napisał(a)
ja po venome zgubilem 10 kilo...swietnie dzialal i czulem sie bardzo dobrze, co innego u niektorych widze.
jak bedzie potrzeba z checia go kupie jeszcze;)
jak bedzie potrzeba z checia go kupie jeszcze;)
...
Napisał(a)
Jeszcze jedna bardzo ważna sprawa- wygląda na to, że to chyba jedyny produkt który faktycznie wystarczy podawać raz dziennie i to do posiłku (zdecydowanie najpraktyczniejszy i najmniej problemowy sposób suplementacji). Energia utrzymuje się cały dzień bez konieczności brania drugiej kapsułki popołudniu (czego dowodem jest ten post- wciąż, po około 15h od zażycia, czuję wpływ Hyperdrive 3.0+ - 2 kapsułki po śniadaniu). Zdecydowanie polecam.
Michał
Michał
...
Napisał(a)
Po około 18 dni stosowania muszę powiedzieć że wszystko jest w jak najlepszym porządku tłuszczyk zleciał aż miło 5 kg poszło jak na razie.. Po 7 dniach brania 1 kaps. efektów już nie było takich jak po pierwszych 3/4 dniach więc przezuciłem się po tych 7 dniach na 2 kaps , i jak na razie wszystko w jak najlepszym porządku jest ...
...
Napisał(a)
nie wiem o co wam chodzi z tym libido
zauwazylem moze podczas brania przez jeden tydzien jakis wiekszy brak ochoty
smiga jak dawniej
a to ze ochota jest mniejsza moze byc spowodowane chociazby obcietymi kaloriami
zauwazylem moze podczas brania przez jeden tydzien jakis wiekszy brak ochoty
smiga jak dawniej
a to ze ochota jest mniejsza moze byc spowodowane chociazby obcietymi kaloriami
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ja prawie koncze opakowanie venoma(zostalo mi 15 tabletek),bralem kilka spalaczy wczesniej i jak dotad ten jest zdecydowanie najlepszy,fakt na poczatku lekkie pobudzenie,uczucie suchosci w gardle do tej pory tak do 2-3 godzin od zazycia,od 2tyg bralem 3 dziennie,jedna rano i 2 przed treningiem,pobudzenie srednie,potliwosc wieksza na treningach z wagi mi zeszlo 3-4 kilo na dzien obecny,skutkow ubocznych nie odczuwam,moge polecic jezeli ktos nie ma problemow ze zdrowiem
...
Napisał(a)
hej! postanlowilem zrzucic pare kilo. wlasnie wybralem venoma hd 3.
jestem absolutnie zielony w temacie supli, natomiast leczylem sie na depreche i kilka mechaniozmow dzialania wyglada znajomo.
to co jest glownie odpowiedzialne za zmniejszenie apetytu, lekkie pobudzenie i zmniejszenie libido to kombinowanie przy poziomach serotoniny, noradrenaliny i zeby bylo smieszniej dopaminy.
wiec nic dziwnego ze dostaje sie kopa, jest problem z orgazmem i nie chce jesc.
szczerze mowiac to by mozna brac na depresje
mnie tam nie przeraza. pewnie bedzie jak w przypadku lekow anty-dep. po jakims czasie libido wroci.
to co mnie cieszy, ze mowicie ze pieknie spala tluszczyk.
biore venoma 2 dzien po 1 kapsie z rana. wiecej nie trzeba jak dla mnie, ledwo zipie :D
jest mi dosyc cieplo, poce sie, tetno przyspieszone, ale nie czuje podwyzszonego cisnienia.
mam obrzydzenie do jedzenia. czuje, ze mnie ssie, slabo mi sie robi z braku cukru, ale na razie jeszcze nie trenuje, wiec niech spala tluszcz. jak zaczne trening to zaczne wmuszac w siebie zarcie, a teraz bez przymusu.
pobudzenie jest, ale mam jakos jasny umysl i moge sie skoncentrowac. zero bolu glowy.
jestem absolutnie zielony w temacie supli, natomiast leczylem sie na depreche i kilka mechaniozmow dzialania wyglada znajomo.
to co jest glownie odpowiedzialne za zmniejszenie apetytu, lekkie pobudzenie i zmniejszenie libido to kombinowanie przy poziomach serotoniny, noradrenaliny i zeby bylo smieszniej dopaminy.
wiec nic dziwnego ze dostaje sie kopa, jest problem z orgazmem i nie chce jesc.
szczerze mowiac to by mozna brac na depresje

mnie tam nie przeraza. pewnie bedzie jak w przypadku lekow anty-dep. po jakims czasie libido wroci.
to co mnie cieszy, ze mowicie ze pieknie spala tluszczyk.

biore venoma 2 dzien po 1 kapsie z rana. wiecej nie trzeba jak dla mnie, ledwo zipie :D
jest mi dosyc cieplo, poce sie, tetno przyspieszone, ale nie czuje podwyzszonego cisnienia.
mam obrzydzenie do jedzenia. czuje, ze mnie ssie, slabo mi sie robi z braku cukru, ale na razie jeszcze nie trenuje, wiec niech spala tluszcz. jak zaczne trening to zaczne wmuszac w siebie zarcie, a teraz bez przymusu.
pobudzenie jest, ale mam jakos jasny umysl i moge sie skoncentrowac. zero bolu glowy.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ALRI - Restore
-
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9