...
Napisał(a)
Chciałbym w tym poście zebrać jakieś wiadomości odnosnie udokumentowanych cykli z użyciem anapolonu . Moga to być (najlepiej) własne cykle lub ściągnięte z sieci . Chodzi mi o takie wiadomości jak: 1.dawka 2. z czym łączony 3.jak długo . No i oczywiście efekty oraz co najważniejsze spadki po cyklu . Generalnie chodzi o rzetelne dane z cykli . Za wszelkiego rodzaju info posypie sogami obficie 

2
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
OpatGDja lecę teraz na atku shree dawka 100mg dziennie :)
mam 100 tabl do tego leci cypio 500mg week
deka 200mg week wszystko shree
na razie minęło 2 tyg po antku masa poszła 6kg
pompa na treningu bardzo fajna :) siła na razie nie sprawdzałem się ale na maxa
ale na serrie jest lepiej :)
myślę czy nie zwiększyć do 150mg dawki antka
zwiększ rozmiar soczewek aby widzieć daty postów
a antek shree to lipa po całości
reklama ci nie wyszła
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Tez jestem zainteresowany.
Ale rowniez : samopoczucie, zdrowko, etc.
rowniez obficie sogami nagrodze
Ale rowniez : samopoczucie, zdrowko, etc.
rowniez obficie sogami nagrodze

-=EUROPE ARENA PHARM=-
Juz wkrótce Hipretrofia w Pl =D
...
Napisał(a)
1. 50-100mg dziennie.
2. nie trzeba.
3. przez 6 tygodni.
Efekty wzrost masy ciała nawet o 10-13kg.
Spadki po cyklu będą mniejsze przy użyciu Clomidu i Nolvy.
Po cyklu zastosuj Deca-Durabolin,aby poprawić zyskaną wcześniej masę 300-800mg/tydzień.
2. nie trzeba.
3. przez 6 tygodni.
Efekty wzrost masy ciała nawet o 10-13kg.
Spadki po cyklu będą mniejsze przy użyciu Clomidu i Nolvy.
Po cyklu zastosuj Deca-Durabolin,aby poprawić zyskaną wcześniej masę 300-800mg/tydzień.
1
...
Napisał(a)
Kornel ale co to wnosi ? Chodzi mi dokładnie o udokumentowane cykle które ktoś już kiedyś wykonał jakie maił efekty i co mu z tego zostało oraz z czym to połączył . (moga być przedruki z sieci lub własne) Może wujek kazam sie wykaże w pierwszej kwesti 

1
...
Napisał(a)
Mrówa a Ty jestes juz po ?
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
moj kolezka zapodal antka
1tydz 1tab
2tydz 2tab
3tydz 3tab
do tego co 5 dni podwojny susel.
i pozniej zejscie stopniowo przez 4 tydz.
ja juz po 3 dniach po nim wdzialem ze sie zaokrangla na barkach. masy nie poszlo mu duzo ok 7kg ale on silowke robil. na klate sila w 4yg z 195 na 225kg widzialem osobiscie bo trenowal ze mna. bral turecki anapolon.
2 koles w miesiac przytyl 21kg-cieko w to uwierzyc ale znam chlopa osobiscie. ten wzial 100tab z BD
w 1 i 2 przypadku pozniej wszystko szybko spadlo. ale to takie tluki troche i szkoda im kasy na odblok bylo a nie dalo sie przetlumaczyc ze warto sie odblokowac.
1tydz 1tab
2tydz 2tab
3tydz 3tab
do tego co 5 dni podwojny susel.
i pozniej zejscie stopniowo przez 4 tydz.
ja juz po 3 dniach po nim wdzialem ze sie zaokrangla na barkach. masy nie poszlo mu duzo ok 7kg ale on silowke robil. na klate sila w 4yg z 195 na 225kg widzialem osobiscie bo trenowal ze mna. bral turecki anapolon.
2 koles w miesiac przytyl 21kg-cieko w to uwierzyc ale znam chlopa osobiscie. ten wzial 100tab z BD
w 1 i 2 przypadku pozniej wszystko szybko spadlo. ale to takie tluki troche i szkoda im kasy na odblok bylo a nie dalo sie przetlumaczyc ze warto sie odblokowac.
...
Napisał(a)
I tu, jak zwykle, KingKong ma do wtracenia swoje 3 grosze. 

1
Out of range.
...
Napisał(a)
2
-=EUROPE ARENA PHARM=-
Juz wkrótce Hipretrofia w Pl =D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
-pierwszy cykl- -WINSTROL-
Następny temat