...
Napisał(a)
miał ktoś juz to jest to w buteleczce 5ml 500mg na opakowaniu jest napis anabolico androbolic inyectable Uso veterinario czyli dla zwierzat namalowana jest krówka
aha jest to produkcji argentyńskiej

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Niestety nie miałem, zajrzyj do mojego posta "Coś Fajnego" - znajdziesz co to jest...
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
ja sobie to juz zapodaje od 2,5 tyg. mialem dwie butle po 5ml 500mg. wiec najpierw przez 4 tyg po 2ml/tyg a puzniej po 1ml/tyg przez dwa nastepne. narazie zasialem sobie 6ml i masakra stary. silka, twardosc miesni, zyly, pompa wypasss niespotykana;d;d tylko z taka roznica ze dziabie do tego 15strz prolki i 15 strz winka
...
Napisał(a)
ok.słyszałem juz różne opinie na ten temat.jedni twierdza że mięsnie staja sie twarde i siłka za***.sta a inni ze to jest g**** warte.
...
Napisał(a)
Juzef przez u zwykłe???

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
czy ten androbolic jest pewny , to znaczy nie jest oszukany? bo niby z genfara chodza same wy***ki
z tego co czytam to cięzko o pożadnego bolda jedynie z alchemi jeszcze dobre
a czy ten androbolic łatwo dostać i po ile mniej więcej?
z tego co czytam to cięzko o pożadnego bolda jedynie z alchemi jeszcze dobre
a czy ten androbolic łatwo dostać i po ile mniej więcej?
...
Napisał(a)
BOLDENONE UNDECENOATE
BOLDENONE UNDECYLENATE
zaraz to są 2 rózne estry bolda? [z tematu coś fajnego] który lepszy i który dluższy?
BOLDENONE UNDECYLENATE
zaraz to są 2 rózne estry bolda? [z tematu coś fajnego] który lepszy i który dluższy?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!