Witam. W przyszłym roku chce iść na AWF do Konina i z tym wiąże się kilka moich pytań...
1. Jakie są przedmioty kolejno na 1, 2, 3 roku?
2. Moim problemem jest to, że nie potrafie pływać, a wiem, że pływanie jest obowiązkowe i co teraz ?
3. Czy są jakieś dyscypliny, z których można zrezygnować ?
4. Trochę boję się skrzyni na gimnastyce, bo jestem niskiego wzrostu i w zasadzie to nigdy nie udało mi się jej przeskoczyć, a słyszałam, że skrzynia jest i trzeba przeskoczyć ją na różne sposoby...Mam nadzieje, że z tego powodu mnie nie uwalą...
5. Jakie trzeba mieć czasy na lekkoatletyce i czy trzeba wszystkie style zaliczyć, czy są jakieś do wyboru - chodzi mi o biegi?
6. Co jest z lekkoatletyki oprócz biegów jeszcze obowiązkowe?
Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam
1. Jakie są przedmioty kolejno na 1, 2, 3 roku?
2. Moim problemem jest to, że nie potrafie pływać, a wiem, że pływanie jest obowiązkowe i co teraz ?

3. Czy są jakieś dyscypliny, z których można zrezygnować ?
4. Trochę boję się skrzyni na gimnastyce, bo jestem niskiego wzrostu i w zasadzie to nigdy nie udało mi się jej przeskoczyć, a słyszałam, że skrzynia jest i trzeba przeskoczyć ją na różne sposoby...Mam nadzieje, że z tego powodu mnie nie uwalą...

5. Jakie trzeba mieć czasy na lekkoatletyce i czy trzeba wszystkie style zaliczyć, czy są jakieś do wyboru - chodzi mi o biegi?
6. Co jest z lekkoatletyki oprócz biegów jeszcze obowiązkowe?
Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam
sianko1838