Witam serdecznie w związku z zakupem specyfiku "ActivLab Fat Burner Caps" mam kilka pytań.
Cel: Wspomaganie przy redukcji.
1. Dawkowanie - Na etykietce jest napisane, żeby brać 3 kapsułki dziennie najlepiej przed posiłkami.
Jak najlepiej dawkować?
2. Nie mam pojęcia ile czasu przed posiłkiem brać kapsułkę więc pytanie brzmi.
Ile czasu przed posiłkiem brać owy specyfik?
3. Czy są jakieś specjalne zalecenia?
Przykladowo: Picie większej ilości wody itp.
(Nie chcę zrobić sobie krzywdy)
4. Jeżdże na rowerze po teranach górzystych, ile czasu mniej więcej powinienem jeździć minimalnie?
5. Lepiej brać fat burnera naprawdę przed posiłkiem czy mogę robić np. tak, że biorę kapsulkę przed śniadaniem, później jem obiad i następną kapsułkę biorę przed jazdą rowerem? I czy będzie to dobre?
6. Czy połączenie Fat Burnera z napojami typu "Oshee Vitamin Shot" nie ma żadnych przeciw wskazań.
Dzięki z góry za pomoc.
Cel: Wspomaganie przy redukcji.
1. Dawkowanie - Na etykietce jest napisane, żeby brać 3 kapsułki dziennie najlepiej przed posiłkami.
Jak najlepiej dawkować?
2. Nie mam pojęcia ile czasu przed posiłkiem brać kapsułkę więc pytanie brzmi.
Ile czasu przed posiłkiem brać owy specyfik?
3. Czy są jakieś specjalne zalecenia?
Przykladowo: Picie większej ilości wody itp.
(Nie chcę zrobić sobie krzywdy)
4. Jeżdże na rowerze po teranach górzystych, ile czasu mniej więcej powinienem jeździć minimalnie?
5. Lepiej brać fat burnera naprawdę przed posiłkiem czy mogę robić np. tak, że biorę kapsulkę przed śniadaniem, później jem obiad i następną kapsułkę biorę przed jazdą rowerem? I czy będzie to dobre?
6. Czy połączenie Fat Burnera z napojami typu "Oshee Vitamin Shot" nie ma żadnych przeciw wskazań.
Dzięki z góry za pomoc.
1