Jak to wygląda smakowo? Zjadłem paczkę sojavit z olimpu - ledwo mi weszła... Smak był strączkowy, a jak z tym SOYA PRO??
...
Napisał(a)
Smaczniejszy - fakt!
Mam smak czekoladowy - megasłodki, ale jak pociągnąć nosem - czuć "fasolę".
Muszę rozcieńczać w 500-600ml wody (zalecane półtorej miarki) - tak słodkie, że aż za bardzo. No, ale fasolowy posmak chcieli pewnie zabić i ta opcja jest lepsza :)
Mam smak czekoladowy - megasłodki, ale jak pociągnąć nosem - czuć "fasolę".
Muszę rozcieńczać w 500-600ml wody (zalecane półtorej miarki) - tak słodkie, że aż za bardzo. No, ale fasolowy posmak chcieli pewnie zabić i ta opcja jest lepsza :)
...
Napisał(a)
Tu masz amingoram dla izolatu białka sojowego.
Miał ktoś może waniliowe to białko? Bo skoro w czekoladzie dalej czuć fasolą to obawiam się że wanilia będzie jeszcze gorsza...
Per serving - serving size 28g
Zmieniony przez - natka w dniu 2013-02-09 08:58:02
Miał ktoś może waniliowe to białko? Bo skoro w czekoladzie dalej czuć fasolą to obawiam się że wanilia będzie jeszcze gorsza...

Per serving - serving size 28g
Zmieniony przez - natka w dniu 2013-02-09 08:58:02
...
Napisał(a)
Kupilem "to"
piłem "to" i musze powiedzieć
ciężko "to" przełknąć.
(Smak Wanilia)
piłem "to" i musze powiedzieć
ciężko "to" przełknąć.
(Smak Wanilia)
...
Napisał(a)
matiwa15wszamałem tego 2 kg i nie jest zła miałem diete białkową tyłem na nim 1kg w tydzień a tłuszczyk spadał widać było gołym okiem ludzie przesadzacie jeśli chodzi o to białko jak dla mnie bardzo dobre
Gratuluję, naprawdę.
Pierwszy człowiek, który miał świetne rezultaty po Odżywce białkowej połączonej z normalnym jedzeniem.
Miałem - smak - sojowy w cholerę (truskawka w teorii).
Zjadłem tylko 100g, reszte oddałem siostrze choć i tak zjadła tylko troszkę.
To jeden z niewielu produktów Activlab'u, ktorego sensu istnienia nie rozumiem.
...
Napisał(a)
mialem smak truskawkowy pije z mlekiem i smak calkiem niezly. ja pije po treningu 80g gainera z 15% zawartoscia bialka serwatkowego +_20g soya pro i mam szejka z mieszanymi zrodlami bialka i wiem ile jest wpc i ile sojowego nie to co w wielu gainerach ktore maja wpc i bialko pszeniczne lecz nigdy nie podaja jaka jest zawartosc poszczegolnych bialek wiec mozna sie domyslic ze pszenicy jest wiecej bo jest kilka razy tansza. na noc pije soje z mlekiem imam tez bialko mieszane wtym kazeina z mleka. Ale bialko to tylko uzupelnienie diety wiec nie ma co pisac o efektach stosowania bialka.polecam tym ktorzy chca uzupelnic bialko w diecie a nie maja za duzo kasy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!