...
Napisał(a)
Siema mam pytanie kumpel za***ał zkąś adrenaline niewiem ile tego ma mam takie pytanie jak to działa ?? (niemam zamiariu tego brać)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dożylnie czy dosercowo?
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
Dożylnie, dosercowo wrazie śmierci klinicznej
Zmieniony przez - Witold17 w dniu 2006-05-29 13:25:09
Zmieniony przez - Witold17 w dniu 2006-05-29 13:25:09
...
Napisał(a)
Dreszcze przechodzą od stóp do głowy, serce zaczyna bić jak szalone, oddech staje się ciężki, ciśnienie wręcz rozrywa głowę, wszystko pulsuje i wtedy człowiek zastanawia się dopiero jaką głupotę zrobił.
[ON]
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/temat241999/
z adrenaliną uważaj - koleś jak przy******lił sobie to zaczął się drzeć na kumpla żeby p karetke dzwonił bo nie wie co się znim dzieje i chyba umiera

z adrenaliną uważaj - koleś jak przy******lił sobie to zaczął się drzeć na kumpla żeby p karetke dzwonił bo nie wie co się znim dzieje i chyba umiera

Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
pare paczek po chyba 7 amp w środku teraz niejestem pewien bo kumpla niema na gg
...
Napisał(a)

Jeżeli ampułka wygląda Like This (sory za jakość tylko telefon mam aktualnie na podorędziu)
To być to ADRENALINI 0.1 % by POLFA
Jest to adrenalina wstrzykiwana przez lekarzy w czasie zatrzymania akcji serca. Powoduje nagły skok ciśnienia. Zastrzyki dożylne. Jeden strzał zdrowej osoby nie zabije. Ale żadnego zastosowania też nie ma.
Poz
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl
...
Napisał(a)
słyszałem gdzieś(ale to może byc farmazon)ze lubia to niektorzy lekko przed walka przypie...sobie...
moje pluszaki..
http://img292.imageshack.us/img292/1880/jgcckiz7.jpg
...
Napisał(a)
Już pół ampy takiej co Andrew trzyma w ręku może nieźle rozdupić. Przed walką nie ma sensu, bo zbyt krótko działa. Przydałaby się adrenalina na jakimś krótkim estrze np. na formate 

[ON]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!