Cześć wszystkim. Na okres letni w celu pozbycia się tkanki tłuszczowej postanowiłam zapisać się na aeroboxing. Co sądzicie, czy ktoś już tego próbował?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wszystkie aerobiki a juz zwlaszcza tae-bo czy aeroboxing sa zbyt intensywne jak dla spalania tkanki tluszczowej... Nawet na tzw fat - burningu zadko kiedy udaje sie utrzymac tetno w zakresie 60 - 75 % HRMax.. Pomysl z chodzeniem na zajecia jest dobruy - bo kazda aktywnosc ruchowa jest lepsza od siedzenia na kanapie, ale tluszczu dzieki temu raczej nie spalisz.......
Pozdrawiam
Leniwa Nikoosia
**Edimus et vivamus, non vivimus ut edamus!! **
Pozdrawiam
Leniwa Nikoosia
------------------------------------------------------------
leniwa Nikoosia
Doradca w dziale Fitness
...
Napisał(a)
Ja jeszcze oprócz tego jeżdże na rowerze, codziennie po 60 min. Poprostu chciałabym zrezygnować z siłowni na lato i czymś ją zastąpić, właśnie dlatego się zastanawiam nad jakąś formą aerobiku , a może body sculpture??. Chce po prostu troche wysmuklić sylwetke, przesadziłam troche z treningani i wyglądam jak NRD'owska pływaczka. Co mi rdzisz w takim razie?
...
Napisał(a)
To w koncu nie wiem - masz za duzo tkanki tluszczowej czy miesniowe? Bo jesli jak mowisz przesadzilas z treningami to chyba raczej c od tego tluszczu nie przybylo.... Figure NRD'owskiej plywaczki znam doskonale - sama tak czesto o sobie mowie, ale ze wzgledu na tzw. mocne ramiona - ja mam ramiona szerokie jak biodra...
Jesli masz problemy z tluszczykiem - to zalecane sa aeroby - dlugi - przynajmnie 1 godzinny, malo intensywny (60 - 75 % HRMax) wysilek na urzadzeniach typu bieznia, rower lub po prostu bieganie i jazda na rowerze...
Jesli zas twierdzisz ze masz zbyt duzo miesni (chcialabym miec takie problemy) to muisz je spalic - a jest to juz zadanie nieco trudniejsze, wymaga dlugiego i intensywnego wysulku, aby doprowadzic organizm do katabolizmu - wtedy wlasnie jako zrodlo energi zuzywa bialko z miesni..
Obydwa procesy mozna/nalezy wspomagac dieta...
Pozdrawiam
Leniwa Nikoosia
Jesli masz problemy z tluszczykiem - to zalecane sa aeroby - dlugi - przynajmnie 1 godzinny, malo intensywny (60 - 75 % HRMax) wysilek na urzadzeniach typu bieznia, rower lub po prostu bieganie i jazda na rowerze...
Jesli zas twierdzisz ze masz zbyt duzo miesni (chcialabym miec takie problemy) to muisz je spalic - a jest to juz zadanie nieco trudniejsze, wymaga dlugiego i intensywnego wysulku, aby doprowadzic organizm do katabolizmu - wtedy wlasnie jako zrodlo energi zuzywa bialko z miesni..
Obydwa procesy mozna/nalezy wspomagac dieta...
Pozdrawiam
Leniwa Nikoosia
------------------------------------------------------------
leniwa Nikoosia
Doradca w dziale Fitness
...
Napisał(a)
ja tylko chcialabym cie zobaczyc na zywo droga madziu, czy aby naprawde wygladasz jak ta nrdwsaka plywaczka;)
Magdalena Lipinska
Magdalena Lipinska
po"grubas" w dziale fitness
Satisfaction lies in the effort, not in the attainment
...
Napisał(a)
a ja lubie silne kobiety
A co do tego aeroboxingu to nawet fajna zabawa, ale szybko sie nudzi bylem na tym pare razy i na dlusza mete zaczelo mnie to meczyc.
Zakochany w usmiechu Smoczka
------------------------------
Jeżeli moja wypowiedż Ci się podobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdź na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!

------------------------------
Jeżeli moja wypowiedż Ci się podobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdź na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Klub Kulturystyczny "Hermes"
ul. Skargi 8
05-822 Milanowek
>->Zapraszamy<-<
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!