Szacuny
2
Napisanych postów
6
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
57
Gdzie znajdę wykaz ćwiczeń aerobowych? We wszystkich poradnikach np. treningu domatora jest napisane, żeby robić tyle i tyle "aerobów" a ja nawet nie wiem jak te "aeroby" rozumieć ;)
Jakie nadają się do robienia w domu, tak żeby nie przeszkadzać lokatorom i spalić jak najwięcej tkanki tłusczowej z okolic brzucha? Próbowałem katować się samymi brzuszkami, przez przeszło pół roku robiłem 4x50 dziennie i wyglądam tak jak wyglądałem, czyli mocno nieciekawie :(
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
3
Siemka tez jestem zainsteresowany tym co kolega pisał wyżej i mam pewien plan treningowy na cały tydzien, jest tylko jeden minus że niestety niektóre cwiczenia moga przeszkadzac sasiadom jak i rodzinie.
A więc plan napisałem sobie biorąc kilka filmików z słynnego portalu YouTube o to jak on wygląda:
- Środa "Cardio" class="link" target="_blank">Tu wprowadź tekst linku... I tu zaczyna sie problem z przeszkadzaniem sąsiadom widac potrzebne sa podskoki, jeśli mamy wyrozumiałych sąsiadów powinni zrozumieć że chcesz zgubić kg, jeśli nie myśle że 45 min biegania powinno zastąpić zestaw ćwiczeń.
- Piątek "Cardio i Krzesełko" http://Jak schudnąć: Przysiad z wyskokiem i krzesełko" class="link" target="_blank">KLIK Kolejny zestaw ćwiczeń Cardio przy których znów podskakujemy jednak nie powinno być hałasu jak w ćwiczeniach z Środy czy Czwartku, jeśli będą czeka znów monotonne bieganie.
- Niedziela "Wymarzony odpoczynek" Tutaj przysługuje nam się jede ndzień odpoczynku typu wyjście na piwko zjedzenie pysznej pizzy czy innego fast-fooda.. Nie Nie Nie oczywiście nie robimy zadnej tego typu rzeczy, są dwie opcje spędzenia tego dnia:
a) Odpoczywamy ile wlezie czekając na kolejny morderczy tydzien
b) Stosujemy Ćwiczenia regeneracyjne
Nie znam się na porządnym systemie ćwiczeń a więc zwracam się do innych osób czy taki plan ćwiczeń jak najbardziej będzie skuteczny oraz bezpieczny dla organizmu.