...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dokładnie.Dla nas to smiech, ale dla widzów ewy drzyzgi to szok.
A chłopaki zrobili z siebie idiotów by mniej płacić.
Zdr.
A chłopaki zrobili z siebie idiotów by mniej płacić.
Zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
tamten filmik jest dobry
co oni qrwa gadają szsczególnie Głuchowski - żałosne

...
Napisał(a)
to bedzie w 'pod napieciem'?

to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
Paweł F.
Ale ogolnie to smieszne jest/bedzie.Tak jakby zawodnicy nie byli swiaodmi tego co robią

Ale ogolnie to smieszne jest/bedzie.Tak jakby zawodnicy nie byli swiaodmi tego co robią
hihihi
...
Napisał(a)
Dokładnie
Co to curva dzieci są ? "Bo wujek Paweł mówił że to jest dobre i od tego mi miesnie urosną" No bez jaj !!
Dorośli ludzie, zawodowcy wiedzieli co robią i co chcą osiągnać.
Dla mnie po prostu nagonka i tyle, a jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o pieniądze.
Co to curva dzieci są ? "Bo wujek Paweł mówił że to jest dobre i od tego mi miesnie urosną" No bez jaj !!
Dorośli ludzie, zawodowcy wiedzieli co robią i co chcą osiągnać.
Dla mnie po prostu nagonka i tyle, a jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o pieniądze.
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl
...
Napisał(a)
ej nie robcie z nich d****i... te historie to tylko podkladka - liczy sie hak na filona i wazne ze go znalezli (takiego ktory chwycil).. temu 'sportowi' wyjdzie to jedynie na dobre bo juz nizej nie mogl upasc.
...
Napisał(a)
Oglądałem dziś zapowiedź tego programu i jest on na TVN o 22.25, a nie jak ktoś wcześniej napisał 22.45 i jest to "Superwizjer". Przyjamniej tak zapowiadali 

...
Napisał(a)
"Namawiając podopiecznych na stosowanie dopingu mówił:"... musisz wziąć bombę", twierdząc że zwykle jedzenie i ćwiczenia to zbyt mało żeby odnieść sukces. Co więcej od wejścia sportowców w sterydowe podziemie uzależniał ich kariery."
To brzmi jak by kulturyści przygodę z dopingiem rozpoczynali dopiero w chwili wejścia pod skrzydłą Filleborna i gdyby nie od to by byli czysci.

To brzmi jak by kulturyści przygodę z dopingiem rozpoczynali dopiero w chwili wejścia pod skrzydłą Filleborna i gdyby nie od to by byli czysci.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Mega Galeria Kulturystow
Następny temat