No panowie napewno każdy z was bywa lub bywał w dyskotece, i wiecie jak jest, na zaczepke każdy chętny,taniasz se z panną jakąś przychodzi typ i mówi "spier****j ona jest moja" itp, są tacy którzy idą napięci przez całą dyskoteke i czekają aż kogoś barkiem szturchną a jak trafia na delikwenta to się dowartościowują obijając mu miche, nasówa się tutaj hasło "a kredki mu z tornistra wyleciały?" bo taki typ nigdy nie szturchnie większego (chyba że jest z kolegami) a mu ustąpi bo się boi że większy stopniem (skoksowania)

mu zafunduje pobyt w szpitalu, to szczyt frajerstwa ale co zrobić są idioci którzy tak lubią robić, przykład ? 31.07.2003 byłem na rokotece w moim ulubionym klubie BRAVO (RULEZZZZZZZ) puścili metal i się robiła sieka na parkiecie (przepychanki, wiecie jak na koncertach), ja oczywiście w samym środku burdy bo lubie takie zabawy

, i przychodzi 2 koksików średniej wielkosci cuś po 40cm w łapce i zaczynaja przepychać wszystkich w niemiły sposób, smieją sie w ryj itd. powód ? nie było żadnego który mógłby im dorównać (ja się dobrze bawiłem

i nie zebrałem dzięki moim wypatentowanym uniką...aikido

), frajerstwo bo jakby tam same koksy skakały i by takich 2 wszedło w środek takiej "zabawy" to by to miały dla nich przykre skutki. Ok 3 nad ranem sobie wychodze oglądac przed dyskoteke "sparingi" między koksami którzy się pokłucili, ostatnio widziałem jak 4 gosci nabijało 1 chudego gościa na buty (nie wiem ile miał złamań ale jego nos...miazga) a ochrona oczywiscie bez eakcji bo było to poza terenem dyskoteki.
Jak zapobiegac takim akcją ?
1.
Ustąp aby zwyciężyć...każda walka ominięta (oczywiscie nie przez zcyranie jak cie już wyzwie) jest walką zwyciężoną (co ci z tego niech chłopak myśli że jest twardy a pewnego dnia trafi na swojego)
2.Zanim zarwiesz do panny to się upewnij że jest sama

(ostatnio widziałem akcje gdzie koks sie prawie popłakał jak jego panna taniała z innym facetem aon nic nie zrobił tylko ją od qrw powyzywał gdy tamten gosc sie ulotnił)
3.Jak jeździsz na imprezy żeby szukać zaczepki to sobie daruj.
4.Gdy już cię któryś zaczepi przez szturchnięcie to lepiej go klepnąc w plecy i powiedzieć sory, na 99,99% się zmyje.
Osobiście nigdy mi się nie przytrafiło zostać zaczepionym w dyskotece, no raz przez dresika jakiegos 15 letniego ale poaptrzałem mu w oczy i się zmył, też mi się scyzoryk w kieszeni otwiera gdy widzę niektórych typów w dyskotece i najczęściej to jakieś gówniarze w dresie, brylantyną na włosach i mlekiem nad wargą

co się pną żeby panną zaimponować, na imprezy się jeźdźi żeby się dobrze bawić a nie napier***ać.
Chyba troche namieszałem bo ten tekst napisałem spontanicznie ale mam nadzieję że rozumiecie przesłanie
Pozdrawiam
Champion
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/27.gif[/img]SFD FIGHT CLUB

SFD FIGHT CLUB

SFD FIGHT CLUB
SFD JIU-JITSU TEAM

SFD JIU-JITSU TEAM

SFD JIU-JITSU TEAM[img]../../buziaki/28.gif" alt="" />
LEARN TO THINK-THEN TO FIGHT
ZRÓB SOBIE BADANIE KRWI I KAŁU- ŻEBYS WIEDZIAŁ CZY TRENING MASZ W KRWI CZY W DUPIE