Mam pytanie dla osób biorących albo co brali aknenormin (izotek) i byli na cyklu. Własnie jestem w 2 miesiącu jego brania i chciałbym zrobić cykl na samym propie 1-8tyg 2ed 100mg. I jak to było u was z trądzikiem bo po mecie miałem masakrę. Teraz czysta twarz i nie wiem czy przy izoteku jest mniejsza szansa na trądzik podczzzas jak i po cyklu :) ?
...
Napisał(a)
Witam
Mam pytanie dla osób biorących albo co brali aknenormin (izotek) i byli na cyklu. Własnie jestem w 2 miesiącu jego brania i chciałbym zrobić cykl na samym propie 1-8tyg 2ed 100mg. I jak to było u was z trądzikiem bo po mecie miałem masakrę. Teraz czysta twarz i nie wiem czy przy izoteku jest mniejsza szansa na trądzik podczzzas jak i po cyklu :) ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
na cyklu malutko wychodziło, po cyklu lekko wysypało ale nie brałem izoteku odłożyłem go i smarowałem tylko Acnefanem na pojedyncze syfki i opór higieena :) i po 1,5 miesiacach cera idealna wszystko zeszło samo i jest lepiej niz przed cyklem. Teraz nawet jednego syfa nie mam
1
...
Napisał(a)
bo izotek uporał sie z problemem,ale co bedzie na cyklu to nikt ci nie powie.Na pewno mniejszy wpływ bedzie miał test niz metka.Trzymaj czyste jedzenie,dbaj o higienę,dorzuć cynk dodatkowo i masci jakies na takie problemy i powinno byc si
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
ok dziękuje ci za pomoc :) a na odblok może byc nolvadex? bo po clomidzie jak na mecie bralem 2xtab przez 2 dni i 6x po 1 reszte to masakre mialem ropne syfy wychodzily aż :)
...
Napisał(a)
Duzo zalezy od genow. Ja mialem mocny tradzik na sucho, dieta dosyc czysta. Po mecie zaczelo mi schodzic a po cyklu pond 4 miechy wraca. Cynk leci 40mg, masc, pasta, toniki i to samo. Kazdy jest inny.
...
Napisał(a)
no wiem wiem ;) a co odbloku to mozna samo HCG ? w sumie chce tylko 1-8 tyg prop 100mg 2ed wiec lajtowy cykl i mocno nie zablokuje
...
Napisał(a)
1. WIEK:20
2. WAGA:85
3. WZROST:182
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:114
-udo:58
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3,5roku
6. DIETA: 2g b / 4,5g wegli/ tluszczu nie licze
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1
8. TRENING:ogólnorozwojowy
9. CEL CYKLU: masa+rzezba
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 2 lata meta
11. POZIOM BF%:12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto
13. STAN ZDROWIA: b dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 135
-martwy ciąg: 100kg x 8
-przysiad: 100kgx 9
2. WAGA:85
3. WZROST:182
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:114
-udo:58
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3,5roku
6. DIETA: 2g b / 4,5g wegli/ tluszczu nie licze
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1
8. TRENING:ogólnorozwojowy
9. CEL CYKLU: masa+rzezba
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 2 lata meta
11. POZIOM BF%:12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto
13. STAN ZDROWIA: b dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): szybka
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 135
-martwy ciąg: 100kg x 8
-przysiad: 100kgx 9
...
Napisał(a)
Ja uzywam 10g witaminy b5 na cyklu na tradzik i pomoglo a mialem straszna pizze na plecach no i nowe wyskakuja bardzo rzadko, a z tego co czytalem na zagranicznych forach to wala 20mg dziennie izoteku/accutane i nawet przy mocnych cyklach z trenem pomaga
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!