Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Aleksander o Nastuli (spoiler)

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5851

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 2314
Alexander podziwia Nastulę (info z budo.pl)
Paweł Nastula jest jednym z pięciu najmocniejszych zawodników wagi ciężkiej federacji Pride - uważa Alexander Emelianenko. - Miałem go ukatrupić na ziemi - dodaje Rosjanin, który nie wyklucza swojej walki z Fedorem. Być może jeszcze w tym roku dojdzie do meczu MMA Rosja - Polska.

Udało ci się przewrócić Pawła Nastulę, uznawanego za najmocniejszego w stójce i w rzutach judokę, a obecnie zawodnika Pride, co możesz powiedzieć o waszym pojedynku?
Alexander: Walka z Nastulą to dla mnie zaszczyt, samo wyjście do ringu z taką legendą judo, mistrzem olimpijskim to wyróżnienie. Jednocześnie, faktem jest, że z nim wygrałem. Ponieważ Nastula jest uważany za najlepszego technika w ne-waza, z moim bratem Fedorem, ustaliliśmy strategię walki. Wymyśliliśmy, że prawdziwym wyzwaniem będzie pokonanie Nastuli właśnie w parterze. I ta sztuka mi się udała. Pokazałem całemu światu i udowodniłem że rosyjskie sambo jest skuteczniejsze niż judo! .
.
Co możesz powiedzieć o Nastuli? .
Alexander: Gdy Pride powiedziała nam (Red Devil) o rozpoczęciu negocjacji z menagerem Nastuli, nie mogliśmy w to uwierzyć. Podobno, bardzo trudno jest zakontraktować walkę z Nastulą. On chce stawiać czoła tylko najlepszym, a nam się udało. W trakcie negocjacji, myśleliśmy, że menager Nastuli się wycofa, bo kazdy kto oglądał moje ostanie walki, czuł że Nastula nie wytrzyma ze mną więcej niż 20 sekund. Zakatrupię go na ziemi. Dlatego tak bardzo się zdziwiłem, że Nastula walczył ze mną prawie 9 minut. Co więcej, gdyby nie liny to on wygrałby przez dźwignię. Chyba Bóg nade mn ą czuwał. Miałem dużo szczęścia!!! Ale, potem poczułem jak z Nastuli „schodzi powietrze", puchną mu mięśnie i słabnie, wiedziałem ze teraz już jest mój. .
.
Manager Alexanrda, Vadim: Jesteśmy pod wrażeniem tej walki - ja, trenerzy i Fedor. Alexander jest obecnie, razem z bratem Fedorem, najmocniejszym zawodnikiem na świecie. Nikt nie przypuszczał, że Nastula wytrzyma więcej niż minutę, (bukmacherzy płacili 1:8), a Nastula wręcz dominował. Jeszcze musimy przeanalizować tę walkę. Po tym, co pokazał uważamy, że Nastula jest wśród 5 najmocniejszych fighterów kategorii ciężkiej. To niewiarygodne, jakie postępy poczyniliście w te pół roku. Gratulacje dla teamu Nastuli. .
.
Odnosisz ostatnio same zwycięstwa w Pride, co myślisz o walce z bratem Fedrem, czy w ogóle dopuszczasz taką możliwość? .
Alexander: Trudno coś mówić o planach na przyszłość, bo z ręką mojego brata nie jest za dobrze; jeżeli dłoń się wygoi do przyszłorocznego Grad Prix, to możemy zawalczyć.
.
Vadim, manager Alexandra: Na to pytanie nie mogę odpowiedzieć, zadecyduje Saszka ( zdrobnienie, Alexander) z Fjedią (zdrobinienie, Fedorem). Po tym, co pokazał Nastula, wierzę, że pozimom MMA w Polsce jest coraz wyższy. Chciałbym zorganizować w Sankt Peretsburgu mecz MMA Polska-Rosja, który wyłoni kolejnych zawodników z ambicjami na podbój Japonii. Manager Pawła, ma przyjechać po 12 stycznia do Moskwy na dalsze rozmowy. "Z nowym godam, pozdrawiam wszystkich drugów w Polszi". Lecimy teraz do Francji na seminarium.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 717 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12479
pisałem już raz. praca nad kondycją = treningi wysokogórskie, czyli: Andy, Atlas, ale minimum 3000 m. n. p. m. :) + 30 kg na plecy i jazda ... jeden dzień spacery po górach z duzym obciązeniem a drugi bieganie z małym obciążeniem ale szybciej, 3 dzień interwały ... do tego normalny trening techniczny + sparingi :) ale to byłyby straszne koszty dla sztabu Nastuli i nie tylko jego - nie do udźwignięcia :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 363 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7212
O kurczę, chyba muszę zjeść moje niepochlebne słowa o Aleksandrze
Dobry wywiad. No i wnioski...! Ech, aż przyjemnie się czyta.
Może jednak wyjazd Pawła na treningi z Emelianenkami to nie taki mrzonki?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1435 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 7041
No proszę! Z jakim uznaniem się wypowiadał o Nastuli. Ale z tą czołową piątką to gruba przesada Niemniej po tym zaczynam się zastanawiać czy trening Nastuli w Rosji byłby taki znowu niemożliwy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 2314
najlepszy kierunek dla Nastuli to wlasnie Rosja i treningi z Fedorem i Aleksandrem. sama mozliwosc treningu z nimi to ogromny krok na przod dla kazdego zawodnika. jezeli Nastula rozpocznie sparingi wlasnie z nimi to nikt mu nie bedzie straszny na ringach Pride!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 325 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2669
No prosze , takie slowa uznania! I do tego sam Aleks mowi , ze mial szczescie z ta balacha przy linach. Teraz tylko niech Nastek zacznie jezdzic na treningi do braci Emelianenko !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 191 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 10152
Sorry ale w ktorym momencie udalo mu sie przewrocilc nastule???? Niczego takiego nie widzialem, to nastula go przewrocil, dwa razy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
saib__ ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 20426 Wiek 35 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 84647
Super wypowiedzi! Nie spodziewałem się. Jeśli uważa, że Paweł to czołowa piątka, to ja w to wierzę i mam nadzieję na przyszłość...

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
paabloo ZASŁUŻONY
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 3237 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 34974
No i pieknie niech chłopaki zaczną razem trenować i wogóle będzie syto.

A mecz Polska - Rosja znalazło by się pewnie troche chętnych hehe

Grappling

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1240 Wiek 37 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 8095
no to super :D:D Aleksander świetnie sie wypowiedział o nastuli :)
Przyznał ze z tą balahą to mniał szczeście i takie tam.

Oby Nastek mógł u nich trenować :)

"Gdy Ty Sie Op*****lasz Ktos Inny Trenuje By Skopac Ci Dupe"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 47 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2478
Od początku było widać, że darzy Pawła szacunkiem. Po całej gali gdy wszyscy zawodnicy weszli na ring, Paweł i Aleksander stali obok siebie chyba jako jedyni z tych, którzy ze sobą walczyli.
Szanse na nawiązanie współpracy są.... no chyba że Rosjanie boją się, że po takich treningach Paweł zagrozi Fedorowi

Tylko zdechłe ryby płyną z prądem !

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 31 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2451
Szacunek dla Alexa, udowadnia że nietylko jest świetnym zawodnikiem, ale i człowiekiem który wie co to skromność i pokora. No tu mnie zaskoczył.Myśle że teraz nie tylko ja czekam na wiadomości o ewentualnej współpracy. to była by bajka, Nastek sparujący z Braćmi,eh trzyman kciuki.Zobaczymy co najpierw z tą galą, żeby się tylko polityka w to nie włączyła, wszyscy wiedzą jak Putin lubi sport,sam uprawiał judo. No nic zobaczymy.

" Najpierw zwyciężaj potem uderzaj"

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gracie vs Hammerhouse

Następny temat

Joachim Hansen i Thomas Hytten w Polsce 19-21 stycznia.

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły