Szacuny
13
Napisanych postów
1753
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
20302
Brat mnie prosil zebym to napisal bo nie ma abona:
Witam!!!
Mam szczera prośbę o pomoc, słuszne uwagi, porady dotyczące nieszczesnego niezytu, ktory jest nie do wytrzymania bo przez jakies 5 lat mam zatkany nos, od przeszlo dwoch lat jestem odczulany i zamiast poprawy jest coraz gorzej. Robilem przeswietlenie (zatoki)i wszystko jest w porzadku, dodam jeszcze ze zadne krople, tabletki i inne tego typu shit nie pomaga. W koncu ile mozna kupywac tableki za 50 zl, ktore mozna o kant d*** roztrzaskac. Ponizej przedstawiam wyniki testow skornych i morfologie krwi jezeli do czegos sie przyda...
Testy skorne
Histamina- 4/7
Roztocze I 6/9 (++++)
Roztocze II 3/5 (++)
Pyłki traw I 5/8 (+++)
Pyłki drzew I 5/7 (+++)
Pyłki drzew 8/10 (++++)
Szacuny
6
Napisanych postów
283
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7701
siema, powiem ci ze te odczyny alergiczne na trawy itd. mialem kiedys podobne do Twoich i bylem odczulany przez 3 lata i zauwazylem znaczne postepy,
btw jaka nazwe nosi twoja szczepionka odczulajaca?
Szacuny
1
Napisanych postów
228
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5057
Siemka!Mam podobne problemy do twoich i musze powiedziec ze nie biore preparatów sterydowych tylko zwykły otrivin.I nos sie odtyka ale
musze zakraplać średnio 3 razy dziennie!.Co ddo preparatów sterydowych
to rzeczywiście bardzo dobry jest flixonase.Ale słyszałem że najlepsze efekty osiąga sie wtedy gdy najpierw użyjemy zwykłych kropli w celu odetkania nosa i dopiero poem użyjemy kropli sterydowych.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
nasacz waciki chlodnym wywarem z tymianku i wprowadz do komory nosowej u nasady wacika lekko naciskajac zeby plyn sciekal do nosa stopniowo powtarzaj ta czynnosc 1-dziennie az poczujesz,ze nastapilo odblokowanie.Najprostszy i najskuteczniejszy srodek bez skutkow ubocznych-powodzenia.
Szacuny
1
Napisanych postów
2
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
17
Ja również wiecznie miałam katar który był nie do zniesienia . Ciągle coś pyli, a ja prawie na wszystko jestem uczulona. Cierpię na alergiczny nieżyt nosa ale na szczęście znalazłam ALLEGRE która mi bardzo pomogła, czuję dużą ulgą i w końcu normalnie oddycham.
Zmieniony przez - magdalena1988 w dniu 2016-06-07 19:06:48