czemu wszystko sie zmienia i nic nie jest po staremu
...
Napisał(a)
Czy picie alkoholu bardzo osłabia organizm ? Czy miesnie traca swoja sile i wogle co sie dzieje jak sie duzo pije ? I czy jest sposób na to zeby oczyscic płuca z dymy od fajek ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
może sie tak zdarzyć
jeżeli od czasu do czasu pozwolisz sobie na szaleństwo to nie wpłynie to znacznie na twoją kondycje, ale regularne tankowanie cie zniszczy.

Sklep kibica www.ISS-sport.pl sponsorem Ligi Typerów! Zagraj z nami!
http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__VII_Edycja-t567860.html
...
Napisał(a)
Jeżeli chodzi o papierosy: płuca zaczynają się automatycznie oczyszczać po zaprzestaniu palenia, chyba że w płucach zaszły już nieodwracalne zmiany. Toksyczne substancje osadzają się na nabłonku płuc zlepiając jego migawki. Przez to płuca sa mniej wydajne.
Alkohol wypłukuje witaminy i minerały z organizmu a przy ogromnym zapotrzebowaniu sportowca na te składniki, alkohol wpływa bardzo niekorzystnie. Picie alkoholu w nadmiarze oczywiście sprawi że nie będziesz zdyscyplinowany i w końcu wpłynie to na sportowe poczynania (niedyspozycja na meczu czy na treningu). Alkohol i papierosy osłabiają refleks.
Podsumowując, papierosy zdecydowanie nie, alkohol okazjonalnie w małych ilościach, bo w końcu wszystko jest dla ludzi
Zmieniony przez - bodymaker w dniu 2005-07-28 11:47:45
Alkohol wypłukuje witaminy i minerały z organizmu a przy ogromnym zapotrzebowaniu sportowca na te składniki, alkohol wpływa bardzo niekorzystnie. Picie alkoholu w nadmiarze oczywiście sprawi że nie będziesz zdyscyplinowany i w końcu wpłynie to na sportowe poczynania (niedyspozycja na meczu czy na treningu). Alkohol i papierosy osłabiają refleks.
Podsumowując, papierosy zdecydowanie nie, alkohol okazjonalnie w małych ilościach, bo w końcu wszystko jest dla ludzi

Zmieniony przez - bodymaker w dniu 2005-07-28 11:47:45
Sklep kibica www.ISS-sport.pl sponsorem Ligi Typerów! Zagraj z nami!
http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__VII_Edycja-t567860.html
...
Napisał(a)
pic ale niezaczesto i niepowinno byc roznicy w kondycji. U mnie qpmle czesto graja na drugi dzien w pilke zeby wypocic alkohol
. Pozdro.

...
Napisał(a)
Alkochol wytrąca magnez z organizmu. Bark Magnezu powoduje skurzcze mięśni i ich osłabienie. Sam wiem po sobie że jak popije a potem mam maecz to po czasie zaczynają mnie łapac skurcze. Dlatego po piciu jest dobrze uzupełnić barki magnezu. 

...
Napisał(a)
Alkohol i sort to nie nalepsze połączenie aczkolwiek mam kumpla w klubie który pije dość często czasami dzień przed meczem i jakoś po ni tego nie widać wręcz przeciwnie nawet lepiej gra :p
...
Napisał(a)

Ja ci powiem tak:
Nie warto pić z trzech powodów:
1) KAC tego nie bede tlumaczył
2) Osłabias swój organizm , poniewaz musi sie on pozbyc toksyn (alkohol jest trucizną i toksyna dla organizmu. PO powaznym upojeniu mozesz dochodzic do dyspozycji jaka miales przed piciem przez dlugi czas( ja raz potrzebowałem półtora tygodnia)
3) Jeśli masz organizm przystosowany do wysiłku czyli jestes sportowcem to picie wiaze sie z dodatkowym meczeniem organizmu bo organizm bedzie chcial to wszystko jak najszybciej usunąć( najczesciej wymioty) spowodowac to moze odwodnienie.
...
Napisał(a)
Papierosy wiadoma sprawa, chcesz byc zawodowcem palic nie mozesz
Alkohol, zalezy w jakiej postaci: piwo z pewnoscia ma swoje zalety, jak i wady. Nerki przeczyszcza znakomicie
, ale watroba i tak dosatje 

Alkohol, zalezy w jakiej postaci: piwo z pewnoscia ma swoje zalety, jak i wady. Nerki przeczyszcza znakomicie

Galaktyczny Madryt F.C
29x mistrzostwo Hiszpani
Nur Real
...
Napisał(a)
poza tym alkohol wypłukuje białko z naszego organizmu...
you will always miss
100 % shots
you don't take Wayne Gretzky
...
Napisał(a)
na kaca jest dobre piwo i rosolek ale to chyba nie na temat zbytnio :P
you will always miss
100 % shots
you don't take Wayne Gretzky
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!