Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
258
Cześć. Od roku spożywam jedzenie w proszku Huel - na śniadania.
Po ogłoszeniu podwyżki cenowej, która ma nastąpić w tym miesiącu zdecydowałem się poszukać alternatywy.
Szukam czegoś zdrowszego albo tańszego. Wszystko zależy od stosunku ceny do jakości. Chciałbym poznać alternatywy.
Zmieniony przez - Fejkolos114 w dniu 2019-12-11 04:35:22
Szacuny
273
Napisanych postów
195
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2931
Generalnie przereklamowane i nie warte swojej ceny "jedzenie przyszłości" bez smaku i zapachu dla ludzi, którym nawet nie chce się przyrządzac posiłków. Wypromowane przez "instagramowych modeli" i tych wszystkich "influencerów" czy jak im tam... Ciekawe dlaczego nie polecają takiej diety poniżej 18 roku życia skoro jest taka super zdrowa i wszystko tam jest dobrane tak idealnie.
Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
258
Jadłem to tylko na śniadanie. Do tej pory płaciłem 180zł miesięcznie za 2 paczki z darmową wysyłką, po aktywacji kodu rabatowego. Dorzucałem do tego osobno kupione białko serwatkowe. Zdaję sobie sprawę, że tylko część składników jest warta uwagi, a reszta to witaminowe wypełniacze. Jednak przed pracą wolę takie śniadanie, niż jakąś typową kanapkę z serem i szynką.
Zmieniony przez - Fejkolos114 w dniu 2019-12-12 19:46:59
Szacuny
273
Napisanych postów
195
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
2931
Moja poprzednia wypowiedź jest trochę skrajna ale nie dodałem że pisałem w szczególności o ludziach, którzy jedzą tylko to (tak, są tacy). Od czasu do czasu może i fajna alternatywa. Co niestety nie zmienia faktu że drogie te ich produkty :-/
Zmieniony przez - Ozi_96 w dniu 2019-12-12 19:54:53