SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Amatorska Liga MMA

temat działu:

Scena MMA i K-1

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 9525

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 300 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 12009
Weasley - AMATORSKA LIGA MMA! Impreza dla amatorow, ludzi ktorzy chca stawiac pierwsze kroki w mma. Stad dosc bezpieczne przepisy, bo i poziom zawodnikow z zalozenia ma byc nizszy.
Dla wyjadaczy, dzien wczesniej beda takie imprezy https://www.sfd.pl/temat184525/

Pozdrawiam

P.S.
Nie zapaskudzaj mi nicka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 239 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2417
Uwaga: 9:30 waga, 10:00 planowane rozpoczęcie walk (sobota)

Lepiej byc mądrym, zdrowym, pięknym i bogatym niż głupim, chorym, biednym i brzydkim.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 271
Mam nadzieje na dobre walki, jednak obawiam sie ze przyjda jakies barany z przerostem ambicji. Oby udalo sie tego uniknac i pozostal prawdziwy duch sportu. Juz na sparingach na gwardii widac bylo, ze nie kazdy ja rozumie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 79 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 7754
bardzo dobry pomysł nalezy go popierac w całej rozciagłosci miejmy nadzieje ze w tym projekcie bedą uczestniczyc tylko ludzie którzy naprawde kochaja i rozumieja sportową walke jedną pytanko jakie sa własciwie warunki dopuszczenia do takiej walki?

"idac ciemną dolina zła sie nie ulękne bo jestem najwiekszym sk.......m w tej dolinie"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1113
z tego co mi wiadomo wystarczy miec ukończone 18 lat i karte sportowca.. aha no i musisz byc amatorem

.:: sPóJrZ Na MoJą gŁoWę mAm Tu bLiZnY, To śLaDy kTóRe ZnAcZą KoNfLiKtY ::.
LuTa-LiVrE ToRuŃ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1113
i 30 żłociszy na wpisowe..

.:: sPóJrZ Na MoJą gŁoWę mAm Tu bLiZnY, To śLaDy kTóRe ZnAcZą KoNfLiKtY ::.
LuTa-LiVrE ToRuŃ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 391 Napisanych postów 3444 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 18326
Czy to prawda z tym ograniczeniem wiekowym?? Cholera to jeszcze z roczek musze poczekać:(. No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:). podszlifuje sie jeszcze troche:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 271
najprawdopodobniej chodzi o to, ze jesli doznasz jakiegos urazu to nie przyjdziesz z rodzicami i nie bedziesz mowil ze trener ci kazal a rodzice sie nie zgodzili i teraz trener organizator lub ktos tam odpowiedzialny idzie teraz do paki za to ze dopuscil cie do walki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 386 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19516
Sorry, że odświerzam temat, ale nie chcę zakładać nowego. Mam pytanie, czy ktoś z forum brał udział w Amatorskiej lidze MMA. Jeśli tak, to jakie wrażenia ? Jaki poziom, organizacja? Kiedy będą najbliższe zawody ALMMA ??

"Świat z trzepaka, był tak prosty i piekny.Chcesz wiejść w świat dorosłych?Nie,dzieki"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 94 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4492
www.valetudo.pl
www.kosior.pl
Tam powinno wszystko być.

Złoto jest bożek, któremu się wszyscy kłaniają.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

chute boxe z prezydentem...

Następny temat

Silva zostaje w Pride!

WHEY premium