Szacuny
1
Napisanych postów
300
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12009
Weasley - AMATORSKA LIGA MMA! Impreza dla amatorow, ludzi ktorzy chca stawiac pierwsze kroki w mma. Stad dosc bezpieczne przepisy, bo i poziom zawodnikow z zalozenia ma byc nizszy.
Dla wyjadaczy, dzien wczesniej beda takie imprezy https://www.sfd.pl/temat184525/
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271
Mam nadzieje na dobre walki, jednak obawiam sie ze przyjda jakies barany z przerostem ambicji. Oby udalo sie tego uniknac i pozostal prawdziwy duch sportu. Juz na sparingach na gwardii widac bylo, ze nie kazdy ja rozumie
Szacuny
0
Napisanych postów
79
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7754
bardzo dobry pomysł nalezy go popierac w całej rozciagłosci miejmy nadzieje ze w tym projekcie bedą uczestniczyc tylko ludzie którzy naprawde kochaja i rozumieja sportową walke jedną pytanko jakie sa własciwie warunki dopuszczenia do takiej walki?
"idac ciemną dolina zła sie nie ulękne bo jestem najwiekszym sk.......m w tej dolinie"
Szacuny
391
Napisanych postów
3444
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18326
Czy to prawda z tym ograniczeniem wiekowym?? Cholera to jeszcze z roczek musze poczekać:(. No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:). podszlifuje sie jeszcze troche:D
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271
najprawdopodobniej chodzi o to, ze jesli doznasz jakiegos urazu to nie przyjdziesz z rodzicami i nie bedziesz mowil ze trener ci kazal a rodzice sie nie zgodzili i teraz trener organizator lub ktos tam odpowiedzialny idzie teraz do paki za to ze dopuscil cie do walki
Szacuny
2
Napisanych postów
386
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19516
Sorry, że odświerzam temat, ale nie chcę zakładać nowego. Mam pytanie, czy ktoś z forum brał udział w Amatorskiej lidze MMA. Jeśli tak, to jakie wrażenia ? Jaki poziom, organizacja? Kiedy będą najbliższe zawody ALMMA ??
"Świat z trzepaka, był tak prosty i piekny.Chcesz wiejść w świat dorosłych?Nie,dzieki"