PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Zmieniony przez - Sir McGregor w dniu 2016-05-24 22:13:18
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Tu masz ciekawy art z przed lat, tylko ogólnikowy, z praktyki nie stosowałem , więc jakiekolwiek sugestie o dawkowaniu , konkretnych sidach nie pomogę. Szukaj na zagranicznych forach, rozsądnie weż peptydy na kortyzol niż ten nieprzewidywalny lek.
http://kulturystyka.pl/inhibitory-aromatazy-blokery-estrogenu-art-by-infamous/
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
Aminoglutetymidu nie chcę tobie doradzać, znam tylko suche opisy i suche relacje, z zagranicznych for, po prostu ciekawy lek, i niebezpieczny, wiem jaki jest mechanizm działania, natomiast nie chcę Tobie zaszkodzić , może pojawi się. jakiś praktyk, wtedy sam jestem , ciekawy jego relacji.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
BruceWayne91na necie chyba nie jest dostepny,jak sadzisz?
To nie pytanie do mnie , co jest a czego nie ma na necie. Forum ma charakter ściśle informacyjny nie handlowy , chcesz sobie coś wyszukać sam musisz to zrobić, tu takiego info nie otrzymasz.