Witam, od kilku dni biorę oto taką odżywkę https://amixnutrition.pl/anabolic-monster-beef-2200g/ i mam taki efekt, że zrobił mi się cięższy oddech, trudniej mi nabrać swobodnie łyk powietrza. Który ze składników może być za to odpowiedzialny? Dodam, że biorę snri wenlafaksynę i zapewne ten składnik w jakiś sposób koliduje z tym lekiem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dobra chyba znalazłem winnego tryptofan. Edit poprzednia odżywka 7 nutrition whey isolate zawiera go nawet więcej, także to nie to.
Zmieniony przez - bezznaczenia w dniu 2023-03-06 20:20:53
Zmieniony przez - bezznaczenia w dniu 2023-03-06 20:20:53
...
Napisał(a)
Witaj>
Jedyne co mi przychodzi do glowy patrzac na sklad to fenyloalanina.
Byles kiedys diagnozowany pod katem fenyloketonurii? Fenyloalanian moze wplywac rowniez na to jaki mamy nastroj, jak sie zachowujemy byc moze efekt traki wystepuje po stymulacji pewnych neuroprzekaznikow przez ten aminokwas.
Tryptofan dziala bardziej hamujaco na nauroprzekanziki i dawka dosc malutka. Tak wiec bym tutaj obstawial fenyloalanine ze moze pewne reakcje wywolywac jakie opisujesz u siebie jezlei chodzi o samopoczucie.
Jedyne co mi przychodzi do glowy patrzac na sklad to fenyloalanina.
Byles kiedys diagnozowany pod katem fenyloketonurii? Fenyloalanian moze wplywac rowniez na to jaki mamy nastroj, jak sie zachowujemy byc moze efekt traki wystepuje po stymulacji pewnych neuroprzekaznikow przez ten aminokwas.
Tryptofan dziala bardziej hamujaco na nauroprzekanziki i dawka dosc malutka. Tak wiec bym tutaj obstawial fenyloalanine ze moze pewne reakcje wywolywac jakie opisujesz u siebie jezlei chodzi o samopoczucie.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Patrząc po składzie jest to zwykła odżywka białkowa, która nie ma dodatku żadnych substancji, które by mogły wywoływać opisane przez Ciebie dolegliwości. Raczej był sugerował szukać przyczyny w stosowanym leku lub być może jakiejś infekcji, czy też chwilowo gorszej dyspozycji.
To, co możesz zrobić na tę chwilę, to odstawić te produkt i i zoabczyć jak zareaguje organizm. Następnie po jakimś czasie stosować ponownie i porównać.
Jeżeli problem nie przejdzie, to pozostaje wizyta u lekarza w celu głębszej diagnozy.
To, co możesz zrobić na tę chwilę, to odstawić te produkt i i zoabczyć jak zareaguje organizm. Następnie po jakimś czasie stosować ponownie i porównać.
Jeżeli problem nie przejdzie, to pozostaje wizyta u lekarza w celu głębszej diagnozy.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Najlepiej zrobić to metodą prób i błędów i odstawić na dzień lub kilka jakiś suplement który stosujesz i sprawdzić który to może wywierać taki efekt
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!