Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Amix - jakość produktów

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4047

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 44 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 889
Witam
Czy ktoś z forumowiczów stosował lub stosuje produkty tej firmy?
Warto dopłacać czy lepie kupować np.7 nutrion?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12443 Napisanych postów 161889 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240247
Witaj.
Swego czasu firma byla dostepna w sklepie SFD i dosc powszehcnie byla stosowana przez forumowiczow. Nikt nigdy nie narzekał na bialka tej firmy, czy inne suplementy. Można więc z powodzeniem inwestować jak podobają Ci sie jej produkty czy smakują jej bialka.
nawet swego czasu byly robione testy sponsorowane marki u nas na forum
https://www.sfd.pl/TEST_SPONSOROWANY__MASA_[z]_AMIX_by_Slayerek01__pods.str.18!-t588378.html
https://www.sfd.pl/TEST_SPONSOROWANY__MASA_[z]_AMIX_by_rAszek__pods._str._25!-t588249.html 

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17763 Napisanych postów 132954 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464565
Zalezy jakie produkty, jeden moze być ok, inny się okaże że lepiej się opłaca kupić innej firmy bo np lepszy skład itp

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 44 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 889
Poszukuję dobrego izolatu myślałem nad amix lub extensor.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 17763 Napisanych postów 132954 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464565
co znaczy dla Ciebie dobry, smak czy skład Myślę że co byś nie wybrał z dobrych firm to jeden pieron jak to się mówi

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Zależy mi na dobrym składzie i jakości.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tak aby to co na aminogramie znajdywało się w środku ,ponieważ słyszałem ,iż wielu producentów przycina lub całkowicie zmienia to co w środku.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78025 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766950
Nie słyszałem o sytuacjach, o których piszesz. Jeżeli już, to są to okazyjne pomyłki, które na swoim koncie miał praktycznie każdy producent po xx latach na rynku.

Niestety w tej chwili surowiec białka serwatkowego jest tak drogi, że ciężko o coś sensownego pod kątem ilości do ceny. Większość firm wychodzi bardzo podobnie.

Pytanie też dlaczego akurat izolat białka serwatkowego? Masz ku temu jakieś istotne powody? Nie wiem czy wiesz, ale dla osób amatorsko trenujących nie będzie to robiło różnicy czy zastosuje izolat, czy koncentrat.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Źle toleruję laktozę.Pojawia się uczucie wzdęcia i ogółem czuje się źle po produktach z laktozą.

Zmieniony przez - TomekWwa w dniu 2022-12-11 20:07:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Mozesz zerknąć w sklepie sfd masz pod produktami np Allnutrition czy sfd aktualne wyniki badań produktów

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
A coś z innych firm ?
7 nutrion/olimp/gaspari?

Zmieniony przez - TomekWwa w dniu 2022-12-11 22:05:04
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odżywka białkowa - od jakiego wieku?

Następny temat

Odżywka białkowa - jak stosować?

Spalanie
Polecane artykuły