Witam :) Od dzisiaj zacząłem brać lek o nazwie Amoksiklav w skład którego wchodzi amoksycylina oraz kwas klawulanowy. Moje pytanie brzmi czy mogę chodzić na siłownię. Jest to antybiotyk. Z góry mówie że nie czuję się źle, nie mam ponadciąganych stawów, problemów z płucami czy sercem. Biorę go ponieważ mam skłonności do trądziku, a robiąc ostatnio wymaz z gardła wyszło że może być prawdopodobieństwo od gardła. Lekarka mi przepisała ten lek. Boję się bo to antybiotyk, a za półtora tygodnia jade nad morzę, przez ten czas chce jeszcze pochodzić:) Proszę o szybkie odpowiedzi. Z góry dzięki moje koksy :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja bym odpuścił ciężkie treningi w tym okresie brania jakichkolwiek antybiotyków. Jak juz masz zamiar,bo pewnie i tak bedziesz ćwiczył to delikatne treningi w zupełności wystarczą, zadbaj o odpowiednie odżywianie w tym czasie i ODPUŚĆ CIĘŻKI TRENING
Trzeba trawę tyrać nosem,żeby zostac komandosem...
Systema Specnaz Training...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!