...
Napisał(a)
Witam chce sobie zrobic cykl z 20 tabletkami anapolonu i 50 tabletkami winstrolu 5mg. Czy to dobre polaczenie..?? Ile kg powinno sie udac zrobic na takim cyklu..??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Złe połączenie - kropka. Powinieneś się zapytać jak szybko będzie zlatywać.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
to jak szybko bedzie zlatywac..?? i w takim razie z czym powinienem polaczyc anapolon..i co zrobic zeby spadki byly jak najmniejsze...
...
Napisał(a)
zamień to metę... 30mg codziennie przez 4 tygodnie do tego testa 300mg przez minimum 8 tygodni, 10mg Nolvadexu przez cały czas. 2 tygodnie po ostatnim teściu bierzesz Clomid.
www.sfd.pl/search.asp
www.sfd.pl/search.asp
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
50 tab stanabolu gowno ci da, minimalna dawka dzienna to 20mg ale lepiej wiecej, wiec sam sobie policz na ile ci starczy
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
nie chce mety poniewaz mete jusz bralem..chce zrobic cykl z anapolonem i nie wiem z czym go polaczyc...wiec z czym go brac...
...
Napisał(a)
Wiesz po co jest Anadrol? Jest to środek typowo dla zaawansowanych - bierze się go na 3 dni przed występem w dawkach 150mg dziennie - daje to niesamowity wygląd na scenie. Który to Twój cykl? Dlaczego Anadrol. Puść sobie 500mg testy bez niczego tzn. bez mety. 

...
Napisał(a)
bo jusz go mam.. aczy brany po 50mg dziennie czyli po jednej tabletce...przez 20 dni tesz daje niesamowity wyglad...
...
Napisał(a)
to wez i powiedz jak bylo heh , mam takiego jednego pacjenta na silowni co 30 tabsami anapolu zrobil se niezle kuku. jak cwiczysz rekreacyjnie to to jest za mocny koks.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!