...
Napisał(a)
Anastrozol to np. Arimidex, a Eksemestan to np. Symex. Na testosteronie, przyjmując IA, w jednym przypadku anastrozol, w drugim eksemestan. W obu przypadkach wszystko to samo, wynik estradiolu również. Czy odczuwacie różnicę w samopoczuciu na obu środkach? Czy po prostu estradiol 61 to 61 i czujecie się tak jak na 61 estradiolu i tyle? Biorę anastrozol i nie czuję się tak, jakbym sobie to zamarzył. Ale czy zmiana IA na inny to odmieni? Chyba nie? Dodam, że to apteczny anastrozol i próbowałem już wielu poziomów estradiolu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Okres poltrwania exe to ok 24 godzin, najlepiej przyjmowac go z posilkiem bogatym w tluszcze -> wieksza biodostepnosc nawet o 40 %
Badanie estro zrobic najlepiej do max 2 dni od przyjecia dawki.
Badanie estro zrobic najlepiej do max 2 dni od przyjecia dawki.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
U mnie też nie ma różnicy tylko akurat dla mnie wygodniejszy jest Exemestane ze względu na inny mechanizm działania niż Anastrazol
...
Napisał(a)
Ja odczuwałem na exe zamulka i problemy z libido a znów na ari ta aromatuzacjs jest jednak maskowana i na mój estro produkowany w mózgu ari działa idealnie .
...
Napisał(a)
A jaki estr teścia bijesz, różnie ludzie reagują na poszczególne estry może tu leży problem a z IA to zawsze możesz zmienić na próbę może akurat exe lepiej ci podejdzie
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-09-03 23:45:26
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-09-03 23:45:26
...
Napisał(a)
Ja osobiście też nie widzę różnicy pomiędzy nimi jedyne co jest inne dla mnie to wygoda bo Ari można spokojnie walić co 3 dzień nieważne co wbijam a z exe to już niestety zabawa codziennie max co drugi dzień.
...
Napisał(a)
Widzisz a u mnie jest tak że jak zabiję estro exe to nawet dwa tygodnie mi trzyma w ryzach zanim ruszy, dla tego pisałem że dla mnie jest wygodniejszy, ale też różnie na każdego działa
...
Napisał(a)
Ja też mogę exe podawać 2 razy w tyg I e2 mi nie wariuje
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Nie, tu chodzi o to że dawki na trt są niskie i bardzo łatwo ubić estro, które później dość długo wraca do normy bo jak wiadomo exe niszczy estrogen, a anastrazol maskuje i szybko odbija, a wiadomo jakie są skutki ubitego estro, ale to tylko u nas tak wygląda,np. W UK często na trt stosują właśnie Exemestane bo tam znają się na rzeczy i pierwsze dokładnie badają i później ustalają odpowiednią bezpieczną dawkę
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!