...
Napisał(a)
Witam wszystkich.Zdobyłem receptę od lekarza, na której lekarz przepisał mi anavar (powiedził mi,że to nowy lek i jest dostępny już w polskich aptekach). Niestety przeszedłem prawie wszystkie apteki w mieście i leku nie dostałem, a co najdziwniejsze żadna z pań aptekarek pierwszy raz spotyka się z takim lekiem.Co ropić?Pomocy.....:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
teraz juz nawet zaczynaja robic soki wielowocowe
a ty -blinG- masz cos ciekawego?

Zmieniony przez - maat w dniu 2004-07-29 03:54:50

a ty -blinG- masz cos ciekawego?

Zmieniony przez - maat w dniu 2004-07-29 03:54:50
Out of range.
...
Napisał(a)
Tzn. lekarz ci przypisał z tych z papierkiem czy taki "lekarz" specjalista z siłowni. Jeżeli taki prawdziwy to jestem ciekaw na jakie schorzenie jest to lek? Wiem, żer są koksy, ale nigdy nie dowiedziałem się jakie jest ich prawdziwe zastosowanie...
PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
1. wiem ze apteka jest zaobowazana do realizacji recepty jesli dany lek jest w obrocie i powinci ci go sprowadzic.
2. jesli nie to sa apteki realizujace recepty na środki z obrotu miedzynarodowego i wtedy taka apteka zamawia towar dla ciebie - wiec musisz takiej poszukac.
2. jesli nie to sa apteki realizujace recepty na środki z obrotu miedzynarodowego i wtedy taka apteka zamawia towar dla ciebie - wiec musisz takiej poszukac.
członek.mafia.hardcor.pl
...
Napisał(a)
WYKAZ PRODUKTÓW LECZNICZYCH DOPUSZCZONYCH OKRESOWO DO OBROTU, BEZ KONIECZNOŚCI UZYSKANIA POZWOLENIA :
I w sród nich jest Oxandrolone tabletki 2.5 mb .
Dziwne
I w sród nich jest Oxandrolone tabletki 2.5 mb .
Dziwne
...
Napisał(a)
Oxandrolone jest stosowany u niskich osób z zespołem Turnera
Zespół Turnera (ZT) jest najczestszą postacią hipogonadyzmu. lstotą choroby jest dysgenezja gonad z niedoborem wzrostu i licznymi drobnymi wadami w budowie ciała i narzadów wewnętrznych. Związany jest z zaburzeniami chromosomalnymi, głównie jako jeden chromosom X [45X].
Zespół Turnera (ZT) jest najczestszą postacią hipogonadyzmu. lstotą choroby jest dysgenezja gonad z niedoborem wzrostu i licznymi drobnymi wadami w budowie ciała i narzadów wewnętrznych. Związany jest z zaburzeniami chromosomalnymi, głównie jako jeden chromosom X [45X].
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!