Mam zamiar rozpocząć we wakacje swój pierwszy cykl sterydowy realizując plan na siłę dynamiczną. Trenuje SW. Moim celem jest poprawa siły dynamiki i następnie szybkości, nie chcę aby moja waga poszła w górę. Mam zakupione 100 tabletek Oxandrolonu 10 mg firmy RAZAK. Zamierzam do tego coś jeszcze dodać. Czy NITRIX będzie odpowiedni? Czy dodać do tego coś jeszcze(jakieś odżyweczki). Jak brać Oxandrolon w jakich dawkach i o jakiej porze dnia? Moja waga to ok. 73kg Odżywiam się zdrowo. Nie mam ustalonej diety ale staram się jeść dobrze i odpowiednio do mojego stylu życia :P
...
Napisał(a)
Witam!
Mam zamiar rozpocząć we wakacje swój pierwszy cykl sterydowy realizując plan na siłę dynamiczną. Trenuje SW. Moim celem jest poprawa siły dynamiki i następnie szybkości, nie chcę aby moja waga poszła w górę. Mam zakupione 100 tabletek Oxandrolonu 10 mg firmy RAZAK. Zamierzam do tego coś jeszcze dodać. Czy NITRIX będzie odpowiedni? Czy dodać do tego coś jeszcze(jakieś odżyweczki). Jak brać Oxandrolon w jakich dawkach i o jakiej porze dnia? Moja waga to ok. 73kg Odżywiam się zdrowo. Nie mam ustalonej diety ale staram się jeść dobrze i odpowiednio do mojego stylu życia :P
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
rozpisz orientacyjnie b/t/w chociaż...
do Oxy kreatyne mono dorzuć
rozpisz orientacyjnie b/t/w chociaż...
do Oxy kreatyne mono dorzuć
Cukrzyk-since 11.10.2010
Dopiero rosnę.
...
Napisał(a)
trochę mało tej oxy daj ankiete
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
1. WIEK: 18
2. WAGA: 73
3. WZROST: 179
4. WYMIARY:
-biceps: 37
-klatka: 102
-udo:58
-talia:82
5. STAŻ NA SIŁOWNI:2 lata
6. DIETA:
-białko: ok.150g
-węglowodany: ok.300g
-tłuszcz: ok.100g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: siła dynamiczna
9. CEL CYKLU: -
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA: -
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezo
13. STAN ZDROWIA: bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: -
15. PPM (podstawowa przemiana materii): -
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Zmieniony przez - BartTKD w dniu 2011-03-27 16:53:59
2. WAGA: 73
3. WZROST: 179
4. WYMIARY:
-biceps: 37
-klatka: 102
-udo:58
-talia:82
5. STAŻ NA SIŁOWNI:2 lata
6. DIETA:
-białko: ok.150g
-węglowodany: ok.300g
-tłuszcz: ok.100g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING: siła dynamiczna
9. CEL CYKLU: -
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA: -
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezo
13. STAN ZDROWIA: bdb
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: -
15. PPM (podstawowa przemiana materii): -
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Zmieniony przez - BartTKD w dniu 2011-03-27 16:53:59
...
Napisał(a)
OXA Z RAZAKA JEST OK TROCHE MAŁO TOWARU WSKAZANE 150-200
LECISZ 30MG ED PO 15MG RANO I 8 GODZIN PÓZNIEJ PODEJRZEWAM ZE MASZ TABLETKI 10 WIEC JEDNA PRZECINASZ NA PÓŁ.
OXA JEST LAJTOWA ALE ESSENTIALE WSKAZANE 2TABSY 2X DZIENNIE DO OXY
SIŁA SKOCZY ŁADNIE MASA OK 2 KG.
LECISZ 30MG ED PO 15MG RANO I 8 GODZIN PÓZNIEJ PODEJRZEWAM ZE MASZ TABLETKI 10 WIEC JEDNA PRZECINASZ NA PÓŁ.
OXA JEST LAJTOWA ALE ESSENTIALE WSKAZANE 2TABSY 2X DZIENNIE DO OXY
SIŁA SKOCZY ŁADNIE MASA OK 2 KG.
...
Napisał(a)
Dzięki za konkretną odpowiedź :)
Czy oxe brać rano na czczo, przed śniadaniem, po śniadaniu? Czy to niema znaczenia? I jak z tym moim nitrixem?
Czy oxe brać rano na czczo, przed śniadaniem, po śniadaniu? Czy to niema znaczenia? I jak z tym moim nitrixem?
...
Napisał(a)
OXA DO POSIŁKU RANO CZAS POŁTRWANIA TO 7-8 GODZIN I PO TYM CZASIE LECISZ NASTEPNA DAWKE
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!