Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Andractim - stosowanie?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4025

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam
ostatnio kupilem andractim gel na ginekomastie.
Pytanie brzmi czy wie ktos jak to stosowac?
Gosc mi mowil zebym dawal po 2,5g na sutka, ale mam lekka gino i polowe z tego nieda rade wetrzec i poprostu usycha na skorze.
Jeszcze pytanie czy smarowac rano czy wieczorem?
Czy moze lepiej 1,25g na sutka rano i 1,25g wieczorem?
I jeszcze jak dlugo to wcierac? Bo z tym 5g schodzi mi okolo pol godziny.
Pozdrawiam!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 300
Witam.Andractim trzeba stosować przynajmniej przez miesiąc żeby zauważyć jakiekolwiek rezultaty.Jeśli chodzi o stosowanie to w pudełku jest miarka podzielona na połowę.Nakładasz raz dziennie na miarkę żel a z miarki na brodawki.Nie stosujesz żelu na całą klatę tylko skupiasz go na miejscu wystąpienia gino bez wcierania.Czekasz aż wyschnie poczym dokładnie zmywasz.Należy pamiętać także o dokładnym umyciu dłoni po zastosowaniu,żeby nie przenosić jego działania na innych ludzi.Na ulotce informacyjnej nie ma informacji na temat wypadania włosów,jest za to informacja o możliwym przybyciu zarostu w miejscu stosowania.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
odswiezam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 585 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36072
ten anractim to podobno ciezkie dziadostwo i nie dziala.
jak gino ponizej roku mozesz sprobowac nolvy a jak dluzej to tylko skalpel
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ja andractim kilka dni smaruje i lekkie efekty są

****a skalpel odpada. chodze do 3 gim a gino mam od 5tej podstawowki :\
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 585 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36072
tylko, ze gino po ok roku ulega zwłóknieniu i juz podobno nie znika.wiem bo sam mialem.tu masz temat o tym https://www.sfd.pl/GINEKOMASTIA_cz.2-t542453.html choc faktycznie troche mlodys jak na operacje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
kurde lepiej zeby mi to zniklo bo starzy na operacje napewno sie nie zgodza :/
a wiesz moze jak ten andractim stosowac?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 1811 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11472
to starych gino czy Twoje? co oni maja do zgadzania sie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
no to ze operacja troche kosztuje

chyba ze sa jakies za darmo..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 1811 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11472
sa za darmo, ale dlugo si ezalatwia i czesto malo estetyczne wykonanie, a platna kosztuje 1000zl, chyba dasz rade tyle zarobic gdziekolwiek przez lato?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 919 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12918
to z tym tysiakiem zes troszke zanizyl poziom, bo w bdg na bank za tysiaca nie zrobisz tej operacji, od 2kola sie zaczynaja bo bylem sie dowiedziec w jednej z klinik w BDG, tak z czystej ciekawosci, ale tez zalezy chyba w jakim miescie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
a co to kuhwa autobusow/pociagow nie ma?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

dzielona dawkna Odblok?

Następny temat

HCG ? pytanko.

Wiosna na pelnej
Polecane artykuły