Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Panowie - co myślicie o takim preparacie. Czy jest sens przyjmować coś takiego w połączeniu z kreatyną, glutaminą, aminkami i oczywiście dobrą dietą i co można osiągnąć dzięki temu.
Pozdrawiam.
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy"
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" @ doradca w suplementacji @
Członek mafia.suple.hardcor.pl
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18809
Po pierwsze to nie ten dział, aby zadawać takie pytania => Doping .... po drugie ja zasadniczo unikam stack'ów i kompletuje zestawiki z osobnych ph ... ten andrabolic jest juz starym wynalazkiem .. zawiera w sobie 5-Androstene-3, 17 diol i 19-Norandrostenedione, które maja dluzsza droge konwersji do tescia ... najpepiej zlozyć cos co by sie skladalo z Nor-4-Androstenodiol i 1-testosteron .... na plus tego specyfiku sklada sie obecnosc antyaromatyzerów oraz reszty środków ant-DHT itp. ...
... nie laczylbym tego z cyklem kreatynowym, nie ma sensu ....
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18809
Po pierwsze wedlug mnie nie ma sesnu laczyc tego z kreatyna .. ją mozesz zapodac np. po cyklu ph ... po drugie glutamine i aminki to ja wale caly rok i naturalnie polecam w czasie cyklu PH... po trzecie jezeli chodzi o ph to polecam (sam zrobie taki cykl w pazdzierniku) Sauce (5a-Androst-1-ene-17b-ol-3-one aka 1-testosterone) firmy SYNTRAX, do którego dodałbym jeszcze jakiegos nor-4-androdiol'a np. nor-4-AD z Ergopharm ... zasadniczo przy zadnym z tych srodkow nie powinno byc niebezpieczenstwa konwersji do estrogenow i dlatego nie sugeruje zadnych "ochraniaczy" w postaci Chrysiny czy Indole-3-Carbinol .. co do DHT (dihydrotestosterone) nie jestem pewien i dlatego dla pewnosci dodam Saw Palmetto .. no i chyba na tyle ... a caly cykl w moim przypadku to 6 tygodni z rozlozeniem piramidowym dawek ....
Szacuny
2
Napisanych postów
150
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
1491
Z CYBEREM KIEDYS(3michy temu) O TYM GADALEM POLECIL 2 OPAKOWANIA ANDROBOLICA Z MASS GAINEM.SAM SOBIE ZROBIE TAKA KURACJE NA POZNA JESIEN EFEKTAMI SIE MOGE POTEM PODZIELIC! NO I - ZE SA DROGIE W RYJ !!!
Z KREATYNA RACZEJ TEZ BYM NIE POLECAL!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
androbolic to dośc bezpiecznty preparat ale antyk zawiera stare i kiepskie prohormony ale za plus ma antyaromatyzery tyle ze one nie daaja masy ale niweluja częsciowo działanie uboczne kiepskich ph
Redrum ma jak zwykle racje
To co warto polecic z ph i to co jest na topie to faktycznie tylko preparaty z rodzaju
1-testosteron czyli np sauce syntraxa lub wynalazek najbardziej skuteczny i wymyslny mag 10 biotestu
Ze starszy mogę tylko polecić mirabol to czysty norandrodiol 60caps po 100mg kosztuje tylko 20$
Zadałem kiedyś pytanie na anabolexie co kupic, to znawcy polecali tylko własnie 1-testosteron( nie mylić z 1AD)
Szacuny
13
Napisanych postów
2141
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18809
spiechu 1-AD to jakby krok przed 1-testosteron ... jak zapodasz 1-AD organizm go konwerteruje wlasnie do 1-testosteron .. tak ze wedlug mnie nie ma sensu wybierac 1-AD jak na rynku sa juz ph w postaci po konwersji np. Sauce, o ktorym pisalem wczesniej ...
... BULMASTIF sprawdzilem sobie ten MAG-10 i jest kuszaca alternatywa, ale cholernie drogo wychodzi jakbym chciał walnąć sobie 6 tygodni cyklu ...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
cyber przysłał mi w gazecie "testosteron" taka rozpiskę
2 tygodnie mag10 potem 2tt po 3000mg dziennie i na nowo jeszcze raz
Mag 3porcje dziennie oczywiście
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
fakt 1ad jest dobry ale t-1 w tej chwili najlepszy szczególnie produkt bitestu mag 10 (składanka)na najwyzszym poziomie
Jak mówi reklama pierwszy prosteroid
WArto wspomnieć ze w przypadku 1-t nie następuje aromatyzacja, 1ad minimalnie ten proces jeszcze dotyczy
A blokowanie jader- tego nie da się przeskoczyć