Witam, mam małe gino pod sutami byłem u lekarza rodzinnego i dostałem skierowanie do androloga, tylko wszędzie gdzie dzwonię to nie ma androloga. Ktoś podał by jakieś namiary ( Legionowo, Warszawa) tak żeby przyjął mnie z tym skierowaniem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W popularnej wyszukiwarce lekarzy wpisujez miasto + specjalizacja i tam znajdziesz. Możesz też zadzownić do swojego NFZ i tam zapytać gdzie w Twojej okolicy przyjmuje androlog i tam pracownik Ci wyszuka i da namiary potrzebne. Twój lekarz mógł dać do endokrynologa też.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
krzykaczszukałem na stronach znany lekarz itp itd i wogole wszystkie wyszukiwania jakie znalazłem w Google obdzwonilem i nigdzie nie mają androloga jedynie prywatnie a płacić po 200 parę złotych za każdą wizyte to zdeka przesada. Mowisz zeby zadzwonić do swojego NFZ czyli przychodzi w której mam lekarza pierwszego kontaktu i tam udzielą mi takiej informacji?W popularnej wyszukiwarce lekarzy wpisujez miasto + specjalizacja i tam znajdziesz. Możesz też zadzownić do swojego NFZ i tam zapytać gdzie w Twojej okolicy przyjmuje androlog i tam pracownik Ci wyszuka i da namiary potrzebne. Twój lekarz mógł dać do endokrynologa też.
...
Napisał(a)
"androlog nfz warszawa" - jak dla mnie to znajduje sporo.
na tego typu portalach to będą w większości podane namiary na wizyty prywatne
Zmieniony przez - WnMPapa w dniu 2018-05-28 20:18:57
na tego typu portalach to będą w większości podane namiary na wizyty prywatne

...
Napisał(a)
WnMPapaNie takie hasła wpisywalem w Google i nawet jak na stronie pisze że jest androlog to jak dzwonię to wszędzie mówią że u nich taki lekarz nie przyjmuje"androlog nfz warszawa" - jak dla mnie to znajduje sporo.
na tego typu portalach to będą w większości podane namiary na wizyty prywatne![]()
1
...
Napisał(a)
http://kolejki.nfz.gov.pl
zerknij w powyższy link i tam postaraj się wyszukać , powinien być pomocny
zerknij w powyższy link i tam postaraj się wyszukać , powinien być pomocny

...
Napisał(a)
Tura777krzykaczszukałem na stronach znany lekarz itp itd i wogole wszystkie wyszukiwania jakie znalazłem w Google obdzwonilem i nigdzie nie mają androloga jedynie prywatnie a płacić po 200 parę złotych za każdą wizyte to zdeka przesada. Mowisz zeby zadzwonić do swojego NFZ czyli przychodzi w której mam lekarza pierwszego kontaktu i tam udzielą mi takiej informacji?W popularnej wyszukiwarce lekarzy wpisujez miasto + specjalizacja i tam znajdziesz. Możesz też zadzownić do swojego NFZ i tam zapytać gdzie w Twojej okolicy przyjmuje androlog i tam pracownik Ci wyszuka i da namiary potrzebne. Twój lekarz mógł dać do endokrynologa też.
Nie do poradni, tylko do NFZ właściwego dla swojego miejsca zamieszkania. Czyli jeśli mieszkasz w wawie to zadzwoń do mazowieckiego oddziału NFZ.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!