...
Napisał(a)
Witam, jak w tytule - potrzebuje namiary na lekarza znającego się na temacie dopingu, bo po odbloku nie mogę dojść do ładu z hormonami, a i zwykły endo nie pomaga. Potrzebowałbym namiary na lekarza/klinikę przyjmująca prywatnie na terenie całej Polski. Mieszkam w Łodzi więc zasadniczo wszędzie mam blisko :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Często przewija sie na forum nazwisko dr z Warszawy -> Michał Rabijewski
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Ponad 2 miesiące już i nadal utrzymuje się złe samopoczucie i mam skoki estro/testa, muszę mieć jakieś zaburzenie na tle produkcji. Czasami towarzyszy bardzo duży ból, ale byłem u urologa i w środku nic nie ma niepokojącego. Samo zbijanie estro nic nie dało, samopoczucie cały czas denne, czuje straszny muł, a uro powiedział że trzeba podejść do tematu inaczej
...
Napisał(a)
może my coś podpowiemy
wrzuć ankietę działu
rozpisz cykl i pct
oraz wyniki badan sprzed cyklu , pod koneic cyklu przed pct oraz po pct
2 miesiące po pct już wyniki nie beda przekłamane tylko rzeczywiste
wrzuć ankietę działu
rozpisz cykl i pct
oraz wyniki badan sprzed cyklu , pod koneic cyklu przed pct oraz po pct
2 miesiące po pct już wyniki nie beda przekłamane tylko rzeczywiste
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
2msc to zaden odblok , po 6msc samo wraca. A co cie tak boli jaki to ból robiles USG ale czego nawet nie wiem bo gdzie co jak boli
a lekarza to nie ufaj bo oni pazerni jak sie dowie ze na sterydy kasę miałeś to cie tak orżnie , 200-300zł wizyta co wizyte badania a tch wizyt bedzie z 10
Zmieniony przez - hewehmunja w dniu 2022-03-27 18:23:05
a lekarza to nie ufaj bo oni pazerni jak sie dowie ze na sterydy kasę miałeś to cie tak orżnie , 200-300zł wizyta co wizyte badania a tch wizyt bedzie z 10
Zmieniony przez - hewehmunja w dniu 2022-03-27 18:23:05
...
Napisał(a)
1. WIEK: 29
2. WAGA: 80
3. WZROST: 168
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 109
-udo: 63
-talia: 78
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat
6. DIETA:
-białko: 190~
-węglowodany: 400~
-tłuszcz: 70~
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
Cyp 300mg tygodniowo 4 miesiące od sierpnia 2021 do 10 grudnia 2021
W międzyczasie leciał arimidex bo estro leciało pod 150 a samopoczucie flak straszny, do tego hcg trochę poleciało bo myślałem że potrwa dłużej ale samopoczucie nie pozwoliło .
8. TRENING: push pull legs fbw 4 treningi
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: odblok zacząłem 10 stycznia poleciało 10 tabsow cloma aptecznego i hcg 5000 ui.
Pod koniec cyklu badania 10.12.2021 było około 1100 teść całkowity, FSH lh poniżej normy, estro 60~
Przed odblokiem 9.1.2022 teść 600, FSH lh nisko, estro 40~
Po odbloku miesiąc;
Teść cały 1100, estro 120, FSH, lh w normie
2. WAGA: 80
3. WZROST: 168
4. WYMIARY:
-biceps: 43
-klatka: 109
-udo: 63
-talia: 78
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10 lat
6. DIETA:
-białko: 190~
-węglowodany: 400~
-tłuszcz: 70~
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
Cyp 300mg tygodniowo 4 miesiące od sierpnia 2021 do 10 grudnia 2021
W międzyczasie leciał arimidex bo estro leciało pod 150 a samopoczucie flak straszny, do tego hcg trochę poleciało bo myślałem że potrwa dłużej ale samopoczucie nie pozwoliło .
8. TRENING: push pull legs fbw 4 treningi
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: odblok zacząłem 10 stycznia poleciało 10 tabsow cloma aptecznego i hcg 5000 ui.
Pod koniec cyklu badania 10.12.2021 było około 1100 teść całkowity, FSH lh poniżej normy, estro 60~
Przed odblokiem 9.1.2022 teść 600, FSH lh nisko, estro 40~
Po odbloku miesiąc;
Teść cały 1100, estro 120, FSH, lh w normie
...
Napisał(a)
USG byłem bo lewe jajko strasznie boli, dostałem jakieś leki przeciwzapalne ale to niewiele zmienia, samopoczucie dupne, problem z koncentracją i libido podłoga
...
Napisał(a)
I ty 5000 hcg I 10 tab cloma chciałeś się odblokować? Sknociles pct po prostu
...
Napisał(a)
Masz badania sprzed cyklu aby wiedzieć do jakich wartości dążyć?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!