Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Androtop VS testosteron prolongatum

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1414

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 156 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1856
Witam,

może ktoś z grona sportowców będzie wstanie udzielić odpowiedzi na pytanie:

czy to możliwe że androtop działa silniej od testosteron prolongatum (wszystko apteka)

Jestem od miesiąca na HTZ lekarz zlecił mi androtop żel, już od pierwszych dni zacząłem się czuć SUPER ! moja dawka to dwa naciśnięcia pompki raz na dobę,
z uwagi na koszt żelu przeszedłem na zastrzyk testosteron Jelfa prolongatum, dziś zrobiłem rano pierwszy zastrzyk i tak szczerze to za bardzo nie czuję efektów...
od zastrzyku minęło z 10 godzin i boli mnie trochę głowa i to wszystko z efektów działania... może sobie wkręcam ? Może dłużej się rozkręca ?
dawka to jedna ampułka raz na 7D.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Uri_Boyka
tak zrobię ;), a czy jakieś HCG do polecenia z "under" ?

Nie pomogę bo nie siedzę w temacie HCG zawsze olewałem temat ale w polskie realia ludzie pisali o HCG przełęcz posty z tego miesiąca i poprzedniego
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8539
Pierwsze "efekty" prolongatum będą po około 14 dniach od pierwszej iniekcji. Test powinien podskoczyć już w 4 dniu od zastrzyku, więc i wtedy może samopoczucie będzie lepsze. Prolongatum, to długi test (enanthate), więc i dłużej się rozkręca.

Zmieniony przez - Mind f***er w dniu 2023-11-04 18:39:04
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 156 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1856
mhmmm, obyy :) szkoda, że w polsce takie ceny tego żelu...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 841 Napisanych postów 1886 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29272
Żel działa po porstu szybciej. Prolongatum to testosteron o estrze enethan którego tak się ni eodczuwa gwałtownie jak np. krótsze estry np. propinat czy fenylopropionan. Nigdy nie stosowałem żelu ale takie wnioski wyciągam. Pobądź troche na prolce i sam porównasz samopoczucie.Co do cen testosterownów w PL też jest grubo przesadzone i 0 refundacji jeśli ktoś ma stwierdzony hipogonadyzm.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dzięki za odpowiedzi :) dziś już bardziej czuje, kurde tylko z tymi naszymi lekarzami... ja wspominam o HCG a on oczy na mnie że tego się nie stosuje...
a waszym zdaniem powinienem na htz ? minął miesiąc a jądra coraz mniejsze się robią :(

Zmieniony przez - Uri_Boyka w dniu 2023-11-05 13:44:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 1027 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 12769
Może zmienić lekarza musisz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
chyba na 100% muszę zmienić.
Ale dopytam... HCG powinno się brać przy htz ?

Zmieniony przez - Uri_Boyka w dniu 2023-11-05 14:50:53
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
coś na temat tego HCG ktoś podpowie... ? :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8539
Uri_Boyka
chyba na 100% muszę zmienić.
Ale dopytam... HCG powinno się brać przy htz ?

Zmieniony przez - Uri_Boyka w dniu 2023-11-05 14:50:53

Tak.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 83 Wiek 2 lata Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1587
U Dawida Czechowicza na kanale jest pare wywiadów z panią Marta Mazur zajmująca się terapia zastępcza. Obejrzyj sobie bo tam jest wiele pytań i odpowiedzi naprawdę konkretnych na temat HTZ.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
spoczko, ok Dzięki wszystkim za odp.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cykl Enan 250 tygodniowo - ODBLOK

Następny temat

Myślę o cyklu na sarmie Mk 677

Spalanie
Polecane artykuły