Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jestem od miesiąca na HTZ lekarz zlecił mi androtop żel, już od pierwszych dni zacząłem się czuć SUPER ! moja dawka to dwa naciśnięcia pompki raz na dobę,
z uwagi na koszt żelu przeszedłem na zastrzyk testosteron Jelfa prolongatum, dziś zrobiłem rano pierwszy zastrzyk i tak szczerze to za bardzo nie czuję efektów...
od zastrzyku minęło z 10 godzin i boli mnie trochę głowa i to wszystko z efektów działania... może sobie wkręcam ? Może dłużej się rozkręca ?
dawka to jedna ampułka raz na 7D.
Szacuny
1055
Napisanych postów
674
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
8539
Pierwsze "efekty" prolongatum będą po około 14 dniach od pierwszej iniekcji. Test powinien podskoczyć już w 4 dniu od zastrzyku, więc i wtedy może samopoczucie będzie lepsze. Prolongatum, to długi test (enanthate), więc i dłużej się rozkręca.
Zmieniony przez - Mind f***er w dniu 2023-11-04 18:39:04
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
841
Napisanych postów
1886
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
29272
Żel działa po porstu szybciej. Prolongatum to testosteron o estrze enethan którego tak się ni eodczuwa gwałtownie jak np. krótsze estry np. propinat czy fenylopropionan. Nigdy nie stosowałem żelu ale takie wnioski wyciągam. Pobądź troche na prolce i sam porównasz samopoczucie.Co do cen testosterownów w PL też jest grubo przesadzone i 0 refundacji jeśli ktoś ma stwierdzony hipogonadyzm.
Szacuny
0
Napisanych postów
156
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1856
dzięki za odpowiedzi :) dziś już bardziej czuje, kurde tylko z tymi naszymi lekarzami... ja wspominam o HCG a on oczy na mnie że tego się nie stosuje...
a waszym zdaniem powinienem na htz ? minął miesiąc a jądra coraz mniejsze się robią :(
Zmieniony przez - Uri_Boyka w dniu 2023-11-05 13:44:15
Szacuny
24
Napisanych postów
83
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
1587
U Dawida Czechowicza na kanale jest pare wywiadów z panią Marta Mazur zajmująca się terapia zastępcza. Obejrzyj sobie bo tam jest wiele pytań i odpowiedzi naprawdę konkretnych na temat HTZ.