Szacuny
3
Napisanych postów
140
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3377
Witam.
Zwichnąłem nogę w kostce(Stopie) robiłem prześwietlenie RTG i nie wykazało żadnego złamania,więc chirurg stwierdził ze mam zapalenie stawu skokowego,oczywiście stopa w kostce spuchnięta i bardzo boli,nie mogę narazie stanąć na stopie.
Teraz mam czy gdybym kupił sobie animal flexa to czy mógłby przyśpieszyć gojenie się kontuzji?
Proszę o rozsądne wypowiedzi
Szacuny
3094
Napisanych postów
25067
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
414967
PakerZbreslau
Mam nadzieje, że sklepik sfd ma jeszcze stare zapasy, bo w nowej wersji flexa nie ma już msm(został uznany w usa jako LEK i nie można dodawać go do suplementów diety). Wersja usa ma jeszcze chrząstkę rekina - możesz poszukać na allegro.
póki co jeszcze jest , przynajmniej na etykiecie tez ostatnio zamawiałem
Szacuny
29
Napisanych postów
7497
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
122808
Czarci pazur/żywokost - okłady plus czarci pazur wewnętrznie napar 2x dziennie 2 łyżeczki korzenia na 100ml wody. Zaparzyć pod przykryciem 30 min i wypić - gorzkie masakrycznie, ale działa.
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
Szacuny
51
Napisanych postów
1295
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
24734
No ale z tego co pamiętam któraś partia miała leki przeciwzapalne i przeciwbólowe to może jednak da radę :) ( i dlatego szło odczuć działanie doraźne wręcz od 1 szej dawki)
Szacuny
29
Napisanych postów
7497
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
122808
Mam nadzieje, że sklepik sfd ma jeszcze stare zapasy, bo w nowej wersji flexa nie ma już msm(został uznany w usa jako LEK i nie można dodawać go do suplementów diety). Wersja usa ma jeszcze chrząstkę rekina - możesz poszukać na allegro.
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"