witam moglby mi ktos rozpisac cykl na 18 saszetkach animal stak i 21 saszetkach m staka?? do tego mam jeszcze 150 tabs krety mono olimpu dzieki z gory pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no niby jest napisane ale jak brac dana odzywke, a to sa dwie rozne i obie pisze zeby brac przed treningiem i po obu pisze zeby zrobic tydzien przerwy
...
Napisał(a)
czyli brac najpierw jedna 40min przed treningiem po calej puszce tydzien przerwy i druga pucha tak samo?? napiszcie mi chociaz czy staka i mstaka jest tylko w dni treningowe czy caly czas bez przerwy codziennie jedna saszetke i gdzie dac w miedzy czasie krete
...
Napisał(a)
w dt daj ~30min przed treningiem m-staka a w dnt na noc staka
+ kreta rano i po treningu po 5g
stak i mstak to boostery testa takze przed tr i noc bedzie ok ale z tego co pamietam to m-stak pobudza takze na noc odpada a przed tr jak najbardziej bedzie ok
Zmieniony przez - davidooo w dniu 2013-05-17 15:23:56
+ kreta rano i po treningu po 5g
stak i mstak to boostery testa takze przed tr i noc bedzie ok ale z tego co pamietam to m-stak pobudza takze na noc odpada a przed tr jak najbardziej bedzie ok
Zmieniony przez - davidooo w dniu 2013-05-17 15:23:56
...
Napisał(a)
a zdazy sie to rozkrecic po 19 dniach?? bo czytalem ze dosc dlugo wchodzi i dlatego cykl trzeba robic z 2 puch z tygodniowa przerwa miedzy nimi a jak zjem obie naraz to mi wydjzie tylko 19 dni cyklu
...
Napisał(a)
19dni to za malo niestety
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
no to dlatego pytam zeby mi ktos rozpisal dluzszy cykl na 2 puszkach odzielnie tzn co mam zjesc pierwsze czy to bez znaczenia myslalem ze najpierw 18 saszetek staka niewazne czy treningowy czy nie w dt staka przed silka 5g krety po w dnt 5g mono rano staka po obiedzi pozniej z 5 dni przerwy i tak samo m staka moze tak byc?
...
Napisał(a)
stack pozniej m stack
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!