Szacuny
0
Napisanych postów
221
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1270
Witam!
Mam zamiar kupić jutro animal pump. Chcial bym się dowiedzieć od osób które brały ten suplement czy mialy jakieś skutki uboczne. Chodzi mi o pogorszenie stanu cery(trądzik). Wiem że odzrzywki to nie koks i nie mają niby skutków ubocznych ale ja np jestem uczulony na HMB i na L-glutamine i mi po nich trądzik wyskakuje.
Czekam na waszą pomoc.....
Szacuny
11
Napisanych postów
485
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2305
animal pump dla mnie super wybór zawsze działa jedyne skutki uboczne jakie miałem to pobudzenie i za***iste pompowanie na pewno jest to produkt dla osób które nie przepaja za odzywkami w proszku dla mnie pump za***ioza lepiej niz super pump z gaspari i no xpode nie mówiąc o shoku--myśle ze nie pownienieś mieć problemów z cera po pumpie razem z kolesiami walimy pumpa często geto i nikt nigdy nie narzeka na jekies problemy z cera -ps w sklepie sfd pump był ostatnio za 109 w miare dobra cena
Ubi lex, ibi poena
MEMBER OF BIG MOTHERf***ER CLUB
Szacuny
0
Napisanych postów
392
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4510
wróć dziecko do szkoły albo na poczatek. po odzywkach nie przybywa iles kg na klate ogarnij sie. przyrost sily i masy jest zalezny od cech indywidualnych + spożywanego jedzenia + treningów boostery azotu to bajer dla bogatszych ludzi przyjemniej im sie trenuje
Zmieniony przez - Winiarz w dniu 2009-01-11 19:41:22
DOPÓKI WALCZYSZ JESTEŚ ZWYCIEZCĄ
SIŁA I HONOR
WHITE POWER
krwawy mściciel z hollywodzkich filmów