wiecie może coś o tym klubie? widziałem że coraz więcej osób startuje od nich w mma
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam, czy jest tu może ktoś kto trenuje w Ankosie? Mam pytanie czy jeżeli jestem totalnie zielony w grapplingu a przyszedł bym jakoś niedługo na trening mimo ze nie ma naboru do grupy początkującej to jestem mile widziany czy czekać do nowego naboru?
Zmieniony przez - T-FIGHTER w dniu 2013-03-20 22:33:42
Zmieniony przez - T-FIGHTER w dniu 2013-03-20 22:33:42
"Bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilne,
Bo z tych kruszców dla siebie serce wykuć muszę,
Serce hartowne, mężne, serce dumne, silne."
Leopold Staff - Kowal
...
Napisał(a)
z tego co słyszałem to prowadzi to Alf i są to treningi typowo zapaśnicze z elementami grapplingu, niestety nic więcej nie wiem gdzie są treningi może w internecie jakies info
...
Napisał(a)
kolega ma treningi bjj z Alfem to podpytam go i dam znać ;)
1
"Bo wykonać mi trzeba dzieło wielkie, pilne,
Bo z tych kruszców dla siebie serce wykuć muszę,
Serce hartowne, mężne, serce dumne, silne."
Leopold Staff - Kowal
...
Napisał(a)
Zapasy Andrzej K. to jak najbardziej godny polecenia klub z tym, że ekipa tam jest wyćwiczona i charakterna, wagowo też ciężki temat, a ci lżejsi to kozaki z wynikami.
1
PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
...
Napisał(a)
wiesz może gdzie znajduje się ten klub i czy początkujących też przyjmują ? to jest klub zapaśniczy a widziałem że startują ludzie z tego klubu też na zawodach mma.. oni tam sobie robią też stójkę czasami czy jak ?
..aaa już widzę. osobno chyba jeszcze stójke robią w boks poznań koło jackowskiego
Zmieniony przez - tey w dniu 2011-04-10 17:13:14
..aaa już widzę. osobno chyba jeszcze stójke robią w boks poznań koło jackowskiego
Zmieniony przez - tey w dniu 2011-04-10 17:13:14
...
Napisał(a)
To jest na sali zapaśniczej na Bukowskiej, koło sądu. Już nie pamiętam o której mają treningi, bo ja chodziłem na BJJ na godz.20, a oni mieli zawsze przed nami czyli pewnie 18.30. Na Jackowskiego jest boks, ale to nie ma nic wspólnego z Ankos'em. Tam wcześniej był Junior Boks, który przeniósł się do Hulk'a, a teraz jest Boks Poznań, prowadzi dobry zawodnik który zakończył karierę(z wynikami), ale nie znam. Stójkę czasem robił chłopakom sam Andrzej po treningu więc w programie nie ma, ale oni się tam na******lali, niezbyt technicznie. A jak chodzi Ci, że Zwierzak startował w MMA to fakt, było. Możliwe, że ktoś jeszcze, bo zapaśniczo to jest klub profeska.
PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
...
Napisał(a)
teraz to mi namieszałeś w głowie.. za tydzień chce wystartować z tymi treningami miałem już upatrzony klub ale teraz poważnie się zastanowie czy nie wybrać się czasem właśnie na tą bukowską...
Zmieniony przez - tey w dniu 2011-05-14 00:35:21
Zmieniony przez - tey w dniu 2011-05-14 00:35:21
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!