Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Anoreksja-drogie panie...

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 50243

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 445 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 3855
co do odchudzania to powiem wam cos
mam praktyki na Reptach w centrum rehabilitacji i na paraplegii lezy mloda dzieczyna z porazeniem połowicznym, ktora mocno sie odchudzala ze kiedys podczas kierowania samochodzem (Tico) straciła przytomnosc i wjechala w drzewo. ona trafiła na paraplegie z porazeniem a 3 innych pasarzerow zgineło na miejscu.
Wiec dziewczyny nie robcie drastycznych diet a jak juz to robicie to nie siadajcie za kierwonica.
Straszne jest to jak sie patrzy na 20 latka ktory juz nigdy nie bedzie sam chodzil albo max co przejdzie to z pokoju do ubikacji :/

.:Opinia jak Doopa kazdy ma inną:.

-=[Y&A]=-Ghost

.:Opinia jak Doopa kazdy ma inną:.

-=[Y&A]=-Ghost

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 164
cieszę się ze ktoś mnie rozumie.wiem że komuś kto tego nie przeżył trudno jest patrzeć na te dziewczyny bez odrazy,ale proszę spróbujcie zrozumieć że to jest choroba.
dzęki za poparcie Gosiu_p
pozdrawiam efedrynka9
dziewczyny jak już się odchudzacie to nie róbcie tego za szybko i zbyt drastycznie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 295 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 6521
przychylam sie do zdania efedrynki ...dalbym soga ,ale nie moge.
faktycznie...branie sterydow i anoreksja , jesli chodzi o psychike maja duzo wspolnego. wystarczy przejsc sie po niektorych silowniach...i zobaczymy cos takiego...cykl...spadek..cykl mocniejszy..znow spadek.. i tak wkolko. Jak sie na czyms ktos nie zna , albo nie dorosl poprostu nie powinien po to siegac. Wszystko dla ludzi .ale z umiarem.

:) WROCLAW :)

:) WROCLAW :) / aktualnie Oslo, ale czesto we wroc.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4225 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 23583
A mnie zastanawia jedno. Ktory kreator mody przy zdrowych zmyslach zatrudnia taka wyniszczona anorektyczke ? Przeciez to bez sensu, jak dla mnie to te zdjecia na wybiegach sa przerabiane, przeciez jakby taka wylazla na wybieg to by wszyscy ludzie by pouciekali, gorsze niz horror doslownie. Ogladalem duzo pokazow mody ale anorektyczki jeszcze na zadnym nie widzialem, byly to zawsze zdrowe babki o zgrabnych udach, niektore moze sa chude ale nie tak !!! Dla mnie to sciema te zdjecia.

Pozdrawiam.
Doradca w najbardziej hardcorowym dziale - Doping

Pozdrawiam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Masz racje Klejcun To są twarze znanych i pięknych modelek , reszta to ciała anorektyczek. Jeżeli ktoś kiedyś widział anorektyczke to wie że twarz przede wszystkim też sie zmienia .Blada , pękająca , wysuszona skóra , "podkowy" pod oczami , wystające kości policzkowe , zsiniałe usta , itd. To jest twarz prawdziwej anorektyczki.

-----------------------------------------------------------------------------------------
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
a ja tylko dodam, ze moja kolezanka lezy teraz na psychiatryku i wyglada strasznie, po kazdej wizycie, mysle, ze gorzej byc nie moze, dziwie sie, ze ona jeszcze trzyma sie na tych swoich chudziudkich nozkach... masakra

nie powiedziałeś tego w ryj, to nie powiedziałeś nic :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert

bez komentarza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert

a ona juz nie zyje...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert

:(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

tunczyk na noc

Następny temat

Jak ryż z tuńczykiem?

Spalanie
Polecane artykuły