Witajcie. Moim problemem jest ciągła zamułka senność zmęczenie. Jedni mówią że to przez dojrzewanie , drudzy przez to że jestem od urodzenia flegmatykiem. Niestety przez te objawy nie moge sie skupic przy nauce bo trudno jest sie uczyc jesli czlowiek ciagle ziewa i czuje się zmeczony.
-Wysypiam sie normalnie(ciśnienie normalne, tętno-50, nie mam niedoboru witamin,
-kofeina, guarana nic nie daje. Daje mi duzo efedryna.
-Wiek;20
A wiec mam pytanie co mi polecacie brać aby dawało mi kopniaka abym czul sie pobudzony skoncentrowany... Tussi wlazl na recepte juz podobno, po drugie nie chce mi sie wcinac tabletek na kaszel.
Co możecie mi polecic aby nie spowodowało jakiegos uszczerbku na zdrowiu i nie uzależniło.(btw; jeśli ma ktos efedryne czystą sprzedać-piszcie na priva.)
pzdr
-Wysypiam sie normalnie(ciśnienie normalne, tętno-50, nie mam niedoboru witamin,
-kofeina, guarana nic nie daje. Daje mi duzo efedryna.
-Wiek;20
A wiec mam pytanie co mi polecacie brać aby dawało mi kopniaka abym czul sie pobudzony skoncentrowany... Tussi wlazl na recepte juz podobno, po drugie nie chce mi sie wcinac tabletek na kaszel.
Co możecie mi polecic aby nie spowodowało jakiegos uszczerbku na zdrowiu i nie uzależniło.(btw; jeśli ma ktos efedryne czystą sprzedać-piszcie na priva.)
pzdr