Witam ! mam w planach kupić na przełomie kwietnia/maja Yamahe TZR 50 lub Aprilie RS 50. Mam jeden problem , mam ok.190cm wzrostu i jestem bardzo W.k.ur.wiony.. na ten wzrost.... bo niewiem , czy przypadkiem ja na tym nie będe śmiesznie wyglądał... Prosze posiadaczy motorowerów , żeby napisali ile mają wzrostu...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a Simson lub Skuter jakiś, albo Wezyr ten co na allegro jest ??? . Romet Zetka i te inne... HELP
...
Napisał(a)
Nie kupuj 50. Poczekaj aż uzbierasz trochę więcej kasy i będziesz mógł zrobić prawko na większą pojemność. O ile się nie mylę w wieku 16lat można zrobić kat A1 pozwalającą jeździć motocyklami do 125ccm
...
Napisał(a)
Motocyklami 125 można jeździć na kartę motorowerowa ale z tego względu ze większość myślących rejestruje je tak w urzędach na 50 co daje mniejsza opłatę ubezpieczeniowa, ale jet problem bo jak palacz co cie złapie będzie h..em to weźmie i się doczepi i weźmie go na warsztat policyjna na oględziny i będzie p.....ne ale to się rzadko zdarza szczególnie w regionie gdzie ja mieszkam. Niestety co do twojego wzrostu to tak będzie to kiepsko wyglądało na takim motorku 50 wolałbym poszuka przerejestrowanego 125 z duża rama sam mam 183 cm wzrostu i niestety niżej niż pojemność 250 z duża rama bym nie schodził a co do prawka na motor to najlepsze wyjście i mieć otwarta drogę na wszystkie motocykle.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!