Są ludzie, którzy 3 miarki starego meso brali. Narkomania w czystej postaci.
...
Napisał(a)
No nie do końca, bo nie wiem czy czytałeś artykuł jak w stanach w ciągu 2 tygodni padło na zawał 5 żołnierzy. Prawda jest taka, że wszystko jest dla ludzi, no ale jeśli ktoś nie potrafi czegoś używać - to lepiej zabronić...;/ brać na pełny żołądek, dziwić się że jakoś słabo działa to doj**ać pare miarek i nara ;d
...
Napisał(a)
Tak czytałem ten artykuł i dalej się utwierdzam w przekonaniu że jeśli by brali ten suplement według zaleceń to o żadnych zgonach by nie było mowy, niestety ludzka głupota nie zna granic.
Zmieniony przez - Dix w dniu 2013-07-06 17:31:44
Zmieniony przez - Dix w dniu 2013-07-06 17:31:44
...
Napisał(a)
babciusTomQ-MAGNo ta, jedna miarka jacka to 5.5g - meso - 15.5g Biorąc 2 miarki jacka, wychodzi tak samo jeśli chodzi o ilość proszku do wypicia na cykl ;)no o wyobraz sobie, ze porcja meso, to jak okolo 3 miarki jacka
A znam ludzi co brali po 2 miarki meso, więc pucha szybko się kończyła... ;P
Ja po 2 miarkach jacka mam mały zjazd po siłowni, ale daje rade.
nie mialem na mysli ilosci proszku, tylko odczucie zwiazane z dzialaniem
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Jestem po pierwszy treningu z meso :) pół miarki ;) Powiem tak jest duza chec do cwiczeń pompa spoko ;) fajnie sie zapowiada;) tylko większa potliwośc.. zjazdu nie ma żadnego;)
Początkujący
...
Napisał(a)
też mam większą potliwość przy meso ale biorę pełną porcję 15g ogólnie 0 zjazdów i mega chęci do treningu
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
Spróbujcie połączenia Beta Alaniny, Kofeiny, AAKG , daje radę swietnie :)
masz tiesto ?
A to w tabletkach ? :)
Pomogłem? Rozwiązałem problem ? Przyznaj SOGa :)
...
Napisał(a)
też dobra opcje ale jak ma meso to już zrobi na nim cykl
pozdro widomo trzeba je brać z umiarem najlepiej mieć 2 staki jeden taki typowy dla pobudzenia jak źle się czujemy a drugi lajtowy na dobrą pompę i zrobienie dobrego treningu

PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
Na dobrą pompę też mogę polecić glicerynę przed treningiem ;)
masz tiesto ?
A to w tabletkach ? :)
Pomogłem? Rozwiązałem problem ? Przyznaj SOGa :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ewentualna Suplementacja HELP
Następny temat