...
Napisał(a)
Witam zaczol em brać arimidex i libido dalej słabo aktualnie jestem na cyklu 350 mg testa tygodniowo miałem iść na badania po 2 tygodniach które właśnie mijają od pierwszej tab ari z tym że po co jeżeli dalej czuje ze libido słabo nawet gorzej co radzicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Idz do laba zbadaj test estro prolaktyna, a w temacie wypelnij ankiete https://www.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html
...
Napisał(a)
1. WIEK: 29
2. WAGA: 106
3. WZROST: 181
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka: 120
-udo: 65
-talia: 95
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5lat
6. DIETA:
-białko: 150g-200g
-węglowodany: 300-400g
-tłuszcz: 100g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: decadurabolin sustanon enantate metka
8. TRENING: silowy , cardio
9. CEL CYKLU: sucha masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: deca enan 3 miesiace temu
11. POZIOM BF%: 19%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endomorfik
13. STAN ZDROWIA: moglobyc lepiej
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: raczej nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2223kcal
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150
-martwy ciąg:280
-przysiad: 140
2. WAGA: 106
3. WZROST: 181
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka: 120
-udo: 65
-talia: 95
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 5lat
6. DIETA:
-białko: 150g-200g
-węglowodany: 300-400g
-tłuszcz: 100g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: decadurabolin sustanon enantate metka
8. TRENING: silowy , cardio
9. CEL CYKLU: sucha masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: deca enan 3 miesiace temu
11. POZIOM BF%: 19%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): endomorfik
13. STAN ZDROWIA: moglobyc lepiej
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB PO ROSTU OWŁOSIENIA: raczej nie
15. PPM (podstawowa przemiana materii): 2223kcal
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150
-martwy ciąg:280
-przysiad: 140
...
Napisał(a)
Już zrobiłem przecież nie brałbym w ciemno arimidex miałem wyj**any estro i lekko prolaktyna
...
Napisał(a)
Inaczej jak badaniem nie zweryfikujesz do ostatniego badania. Chcesz poczekaj jeszcze tydzien dwa i zrob badania.
...
Napisał(a)
Ja podczas zbijania estro zawsze mam spadek libido i nastroju, z zawyżonego estro w 3 tygodnie biorąc łącznie 4 tabletki zbiłem do takiej wartości, że ostatnio złapałem kontuzje kolana ( może przez to ) bo estro wpływa na stawy, poszedłem na bania, estro <15, więc trzeba uważać, żeby odróżnić słabe libido od zawyżonego estro, braku libido od zbijania, za niskiego estro i sobie nie narobić krzywdy.
...
Napisał(a)
I tak musisz się przebadać, poziomy trzeba znać żeby dobrać dawke lub ją skorygować później. Jak piszesz, przeleć tydzień i leć do laba.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jak dlugo odblok po 30 tyg cukly i kiedy mozna nastepny
Następny temat