Szacuny
8
Napisanych postów
1762
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5487
Kupiłem dzisiaj ten rower za 668 zł ,chociaż cena wynosiła 750. Jak uważacie ,czy zrobiłem dobry interes? Co sądzicie o tym modelu?
Rower różni się od tego na zdjęciu tym ,że mój ma tarczowe chamulce z przodu i troszeczke inną kolorystykę.
Szacuny
5
Napisanych postów
836
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7776
Nie jest znowu tak źle sam mam Delte już drugi sezon i zrobiłem już na nim 1000 km chodzi bez zażutu tylko po co ci hamulce tarczowe chyba dla szpanu. Napisz jeszcze jaką jazde preferujesz i ile kilometrów w sezonie robisz?
Szacuny
8
Napisanych postów
1762
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5487
To właśnie mój rower ,mało nie straciłem przez niego życia kiedy przejeżdżałem przez drogę mało mnie BMW'ica nie rozjechała bo się przednie koło zablokowało. Ale naprawiłem to dając rowerowi kopniaka. Nie jest on taki zły ale żeby jakoś super się nim jeździło to nie ,w sumie jeżeli miałbym nim jeździć codziennie to chyba bym skończył w kostnicy.
Szacuny
5
Napisanych postów
836
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7776
Ja mam zrobione 1400km i tylnia piasta szwankuje chyba trzeba będzie wymienic ośkę i konusy a do tego łańcuch już się wyciągnoł po 2000km zmienie łańcuch
Szacuny
7
Napisanych postów
148
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1222
Boże Ludzie takich co kupują taki szmelc to powinni karać:/ Nie lepiej by było jak byś kupił tanią meride albo coś merido podobnego wheelera authora: to przynajmniej miał byś pewność że sie nie rozpier**** jak go dotkniesz:) no ale cóż
Szacuny
8
Napisanych postów
1762
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5487
He he wiem ,że to nie jest super bryka. Bardzo mało nim jeżdże ,kupiłem go bo potrzebowałem roweru żeby przemiszczać się na dalsze dystanse. Moi kumple jeżdżą składakami i żyją ,ale ich rowery są chyba mocniejsze od mojego bo nie mają takich problemów z nima jak ja. Dzięki za oceny ,nie miałem kasy na lepszy. SOG'i dla wszystkich.
Zmieniony przez - Qpczas w dniu 2006-08-29 16:46:21