Bigger-Stronger-Faster : pierw obejrz ,pozniej gadaj glupoty -.-
...
Napisał(a)
Cześć ,tak jak w temacie. Miałem robione ekg wysiłkowe -wyszło dobrze - lekarz mówił że mam serce sportowca.EKG zawsze wychodzi mi dobrze,podczas wysiłku czuję się świetnie,po wysiłku nie jest mi słabo ani nie mdleję,ciśnienie między 120-140 na 80-90.Mimo tego wszystkiego raz na jakiś czas(co parę,czasem kilkanaście dni) mam arytmię czuję mocne uderzenie serca a gdy mierzę puls to czuję nierówne bicie.Po parunastu sekundach to mija.Czy macie podobne problemy? ewentualnie jak sobie z nimi radzicie.Pzdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Z reguły mówił że "każdego z nas coś czasem boli" lub też on też po nieprzespanej nocy ma czasem arytmię ... Według mnie takie coś nie jest normalne.
...
Napisał(a)
Nie biorę żadnych.Sterydów też aktualnie nie, jedynie bcaa... Jak kiedyś brałem clen to zrobiła mi się lekka nerwica i jestem przeczulony na punkcie serducha trochę.Dziś dosyć ostro trenowałem ,potem aeroby bieganie i nic mi się nie działo.A wczoraj miałem arytmię na wieczór.
...
Napisał(a)
Sytuacja będzie się powtarzać. Poszukaj w archiwum tematów z tej górki i poczytaj jak ludzie sobie radzą w tej sytuacji.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Szukałem,nic co by mi pomogło nie znalazłem... Waliłem parę cyklów i nigdy nic takiego nie miałem,a przynajmniej nie przejmowałem się dopóki nerwicy się nie nabawiłem.Puls podczas wyniku to 120-180 z reguły koło 130 jak sprintuje a 180 to bardzo rzadko jak daje z siebie wszystko.I w ogóle nie polecam tego EKG wysiłkowego bo to dla staruchów - nie odwzorowuje normalnego wysiłku jaki ja np mam na treningu...Po świętach mam holtera mieć, dam znać jak wyniki.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Skrzywienie kręgosłuipa w lewą stronę i zrotowanie wzdłuż osi
Następny temat